Ferrari: "Red Bull ar trebui să se teamă de noi"

de Daniel Popescu
Vineri, 26.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marc Gene crede că Red Bull Racing ar trebui să se teamă de Ferrari şi anunţă că Scuderia va lupta pentru ambele titluri mondiale până în ultima cursă a sezonului.

Oficialii Red Bull Racing au declarat în această săptămână că Lotus este principala adversară a austriecilor în lupta pentru titlul mondial, după victoria şi podiumurile obţinute de Kimi Raikkonen în acest debut de sezon.

Reacţia Scuderiei nu a întârziat însă să apară, iar pilotul de teste Marc Gene avertizează campioana mondială că Ferrari va lupta pentru ambele titluri mondiale până în ultima cursa a anului.

"Red Bull ar trebui să se teamă de noi. Cred că este doar un război psihologic. Cred că în acest an vom lupta pentru ambele titluri până la sfârşit. Red Bull este punctul de referinţă, iar Lotus este o altă echipă foarte puternică, dar nu-i uităm nici pe cei de la Mercedes. Partea bună a acestui sezon este ca multe echipe lupta pentru primele poziţii", a declarat spaniolul pentru agenţia de presă EFE.

Urmareste Automarket
Fernando Alonso ocupă locul patru în clasamentul general după primele patru curse, la 30 de puncte în spatele lui Sebastian Vettel.
Spaniolul a pierdut puncte preţioase în cursele din Malaysia din cauza unei greşeli personale şi a unei defecţiuni la sistemul DRS, însă Gene este convins că Ferrari nu va mai avea probleme de fiabilitate în acest sezon.

"Este prima problemă de acest fel cu acest sistem în cei trei ani pe parcursul cărora a fost utilizat. Dar în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, atmosfera la Maranello este calmă. A fost o problemă neobişnuită care nu s-a mai întâmplat înainte şi care nu se va mai repeta", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • a\twjm
    Bla bla bla, nu cred asta de indata ce-i de la Ferrari facnumai belele.
    11 13
  • userule lasa bautura!
    7 11
  • O sa vedeti anul acesta ca Ferrari este cea mai buna echipa din F1.
    A fost, este, si v-a ramane cea mai buna si titrata echipa din F1.
    Fanii vitelului... nu va imbatati cu apa rece, o sa vedeti de la urmatoarea cursa ca Ferrari este punctul de referinta in F1.
    30 13
  • Nu RBR a declarat ca Lotus sint principalii contracandidati ci un anume Helmut Mako care bantuie prin garajul celor de la RBR. E o mare diferenta pentru cei care cunosc trecutul cenusiu al dlui.Mako.
    Pe de alta parte ... da, Ferrari arata mult mai bine in acest an fata de anul anterior. Sezonul este lung, mai sint foarte multe puncte in joc, orice este posibil. Ar trebui un pic trezit si Felipe si atunci ar putea sa lupte pentru titlul si la constructori.
    Nici pe departe RBR nu par atat de dominanti ca si anii anteriori. Lotus se comporta foarte bine cu pneurile dar nu are suficienta viteza. Mercedes iarasi incepe sa "pape" pneuri. Din pacate sint doar patru echipe cu sanse reale la victorii in cele doua titluri puse in joc.
    Deocamdata dezamagitor McLaen, Sauber si Williams. Cine ar paria pe urmatoarea cursa ca va fi castigata de Maldonado ? Cred ca nimeni. Pacat!
    14 6
  • a\twjm
    Ms, si la mai mareeeee.
    2 7
  • Vettel
    Tremur de frica, de cand pensionarul Alonso a incurcat frana cu acceleratia si s-a proptit in mine ma tem pt. masina mea, din pacate nici nu am casco pe RB9.
    14 18
  • Red Bull vor iesi din nou campioni, chiar daca ferrari sunt in forma buna
    8 14
  • drghfd
    are dreptate.diferenta dintre red bull si ferrari a fost ghinionul pe care l-au avut cei de la ferrari
    11 3
  • jos vettel
    13 7
  • vitzelulextrem
    Cam devreme pentru vitzel si compania sa sarbatoreasca vedem cine e in fata la sfarsit.
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru