Ferrari: "Red Bull, mai rapizi decat restul echipelor cu jumatate de secunda"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.03.2012
Ferrari considera ca Red Bull Racing detine un monopost cu peste o jumatate de secunda mai rapid decat al tuturor celorlalte echipe.

Principalul punct de atractie pentru Marele Premiu al Australiei este daca McLaren va reusi sa invinga Red Bull Racing in cursa de duminica, urmat la mica distanta de noul sistem de tip F-duct introdus de Mercedes pentru aripa spate.

Rivalii de la Ferrari, despre care se vehiculeaza ca vor concura mai degraba in plutonul de mijloc, au insa o opinie radical diferita si, prin vocea directorului tehnic Pat Fry, anticipeaza ca Red Bull detine un monopost cu peste o jumatate de secunda mai rapid decat toate celelalte echipe.

"Cred ca Red Bull sunt in fata celorlalti in acest moment. Poate cu o jumatate de secunda. Mergem pe ghicite in privinta cantitatii de carburant utilizata in teste, dar as spune ca cei de la Red Bull sunt cu cinci pana la sapte zecimi de secunda in fata tuturor", a declarat el pentru publicatia britanica The Guardian.

Britanicul este insa contrazis chiar de Fernando Alonso, care insista ca astfel de declaratii nu trebuie luate in serios, intrucat abia a doua cursa a sezonului de la Sepang se va desfasura pe un circuit cu caracterisitici obisnuite pentru calendarul Formulei 1.

"In acest moment nu stim cine este rapid si cine nu.

Nu acordati prea multa atentie la ce se spune. Nu vom sti nimic pana in Malaezia, acela este un circuit obisnuit", a precizat spaniolul pentru publicatia Marca.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • Vettel
    Sintetizand, Pe vremea cand Alonso se pregatea pentru castigarea celui de-al treilea titlu, Vettel nu avea niciunul. Alonso se pregateste in continuare pentru castigarea celui de-al treilea titlu ... dar il ia Vettel.
    ps: imi place poza aleasa
    Alonso, la cat mai multe curse precum cea de la Montmelo de anul trecut, cursa gen avantul-prabusirea.
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru