Ferrari: "Red Bull poate remedia rapid problemele cu noul monopost"

de Daniel Popescu
Vineri, 14.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Stefano Domenicali consideră că Red Bull Racing are abilitatea de a rezolva defecţiunile noului monopost până la startul sezonului competiţional.

Dacă natura problemei este clarificată, Red Bull poate recupera rapid terenul pierdut.

Stefano Domenicali
Sef Ferrari
Sezonul 2014 reprezintă o oportunitate pentru cele mai multe echipe pentru a opri dominaţia celor de la Red Bull Racing, în condiţiile în care regulamentul tehnic a suferit schimbări radicale.

În plus, cvadrupla campioana mondială a început noua campanie cu stângul şi trebuie să modifice monopostul pentru a integra mai eficient noua unitate de propulsie Renault, întrucât componentele acesteia se încălzesc excesiv.

Totuşi, Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari, trage un semnal de alarmă că Red Bull este capabilă să remedieze la timp problemele înainte de startul sezonului.

"Dacă natura problemei este clarificată, Red Bull poate recupera rapid terenul pierdut. Este posibil ca în două săptămâni să remedieze toate problemele. Niciodată nu trebuie să subestimezi un rival atât de puternic", a declarat italianul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Gazzetta dello Sport.

Pe de altă parte, Domenicali admite că Ferrari a avut un început promiţător în prima sesiune de teste de la Jerez, însă consideră că potenţialul monopostului va fi evidenţiat doar în sesiunile de evaluare din Bahrain din a doua parte a lunii februarie.

"Am început pe drumul cel bun.

Există semne că proiectul nostru este solid şi asta ne oferă speranţă. Dar nu vom începe să vedem echilibrul de forte până după ultima sesiune de teste din Bahrain", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (4)

  • pablo256r
    Aici e marea problema la RBR "Dacă natura problemei este clarificată ..". Daca si doar daca gasesc ceea ce cauzaeaza problema! Daca nu ... va fi din ce in ce mai greu pentru ei!
    Urmatorul test poate sa ne dea indicii. Daca si aici au probleme cred ca le va fi aproape imposibil la cei de la RBR sa mai aiba vre-o sansa in sezonul urmator. Sa asteptam mai inainte daca au rezolvat ceva sau .... nu.
    9 1
  • Marius
    Acum 2 ani de zile RB a avut mari probleme cu alternatorul.
    Acum problema e mult mai complexa.
    8 1
  • axinte
    Problema e alta. Si-anume ca proiectul lui Newey a avut de suferit nefiind fiabil. Sunt convins ca avea iar ceva asi in maneca, dar acum e obligat sa joace conventional
    4 1
  • Rezolvati ce vreti, dar numai sa vad si eu o cursa :D Nu mai am rabdare. La prima cursa de F1 o sa salivez cand o sa vad masinile pe televizor. De obicei nu ma uit la antrenament(muncesc), dar la prima cursa o sa fiu in fata televizorului(sper eu).
    Offf, mare plictiseala in toata vacanta asta dintre sezoane. Nimic interesant. Ar trebui astia sa puna niste "curse amicale" sa vedem asa 2-3 echipe cum fac niste tururi pe circuit, de dragul fanilor si ca sa testeze masinile. Sa vedem o depasire, un trofeu, cum e si in fotbal. Sa scoata naibii Bahrainul din calendar si sa-l lase doar pentru teste si "curse amicale". E prea mult 3-4 luni fara nimic de actiune. Testele alea nici nu sunt televizate, iar echipele nu ies pe circuit. Vrem actiune si in vacanta.
    Plus ca echipele se inchid in garaj si pana in martie nu le mai vezi la fata. Nu afli ce inventeaza, la ce lucreaza. Nimic. Nimic. Bogatasii astia au prea mult aroganta in ei.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru