Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc cu Mosley

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.06.2009
Reprezentatii echipelor Ferrari, Red Bull si Toyota se intalnesc joi cu Max Mosley cu numai 24 de ore inainte ca FIA sa anunte echipele acceptate in sezonul 2010.

Desi initial FIA nu intentiona sa se intalneasca cu reprezentatii echipelor pe parcursul acestei saptamani, lucrurile s-au schimbat cu numai o zi inainte de ceea ce presa internationala speculeaza ca ar putea deveni "vinerea neagra".

Astfel, Ferrari, Toyota si Red Bull participa in aceasta dimineata la Londra la o intalnire cu Max Mosley, presedintele FIA, subiectul discutiei fiind bineinteles legat de regulamentul tehnic pentru anul viitor si de implementarea unui buget maxim anual in Formula 1.

Intalnirea vine la capatul unui schimb de scrisori intre FIA si FOTA pe aceasta tema, echipele confirmand inca o data ca se vor inscrie in sezonul 2010 doar cu conditia renuntarii la implementarea unui buget maxim. De asemenea, echipele au avut miercuri o intalnire in care au discutat despre masurile pe care le vor lua in functie de rezultatul negocierilor cu FIA.

In acest moment este incert motivul pentru care numai cele trei echipe mai sus mentionate se intalnesc cu Mosley, insa este foarte posibil ca acestea sa discute si in numele echipelor absente de la intalnire.

FIA va anunta vineri lista echipelor care vor concura in sezonul 2010 al Formulei 1.

Vom reveni cu amanunte despre intalnirea echipelor cu Max Mosley pe masura ce acestea vor fi facute publice.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru