Ferrari se va implica pentru salvarea Marelui Premiu al Italiei

de Daniel Popescu
Vineri, 12.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat că se va implica în negocierile cu Bernie Ecclestone pentru salvarea Marelui Premiu al Italiei de pe circuitul de la Monza.

Esential 2016 este anul in care expira contractul circuitului de la Monza cu Formula 1
Marele Premiu al Italiei riscă să fie exclus din calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2017, ca urmare a faptului că organizatorii nu îşi pot permite să achite taxa de participare solicitată de Bernie Ecclestone.

Potrivit unor informaţii neoficiale, diferenţa dintre suma cerută de Ecclestone şi cea pe care şi-o pot permite italienii este de 10 milioane de euro, iar una dintre ultimele speranţe este ca aceste fonduri să vină din partea guvernului italian.

Totuşi, negocierile desfăşurate recent la Marele Premiu al statului Monaco au eşuat. În condiţiile în care Monza este cursa de casă a celor de la Ferrari, Scuderia şi-a anunţat disponibilitatea să intervină în mod direct pentru a se asigura că italia rămâne în calendarul competiţional.

"Din punctul meu de vedere, Monza nu va cădea. Dacă au probleme, atunci ar trebui să vorbim cu Ecclestone.

Nu cred că etapa va fi exclusă din campionat. Dacă pentru a avea această garanţie trebuie să intervenim în negocierile cu Ecclestone, vom face asta", a declarat Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari.

Via GrandPrixTimes

Comentarii (1)

  • singurul caz in care as accepta disparitia cursei de la Monza din calandar ar fi o data cu disparitia lui Bernie ... si asa cu greu

    ce mos imbecil ... bine ca vrea cursa in Azebaidjan ...
    dar templul vitezei din Europa vrea sa o scoata ... k nu-i ajung banii pt tuburile de oxygen
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru