Ferrari Store oferă 50% reducere la cumpărarea oricărui produs în 14 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.02.2012
Ferrari a anunţat că oferă în ziua de 14 februarie 50% reducere la orice produs achiziţionat din magazinul situat pe Calea Victoriei din Bucureşti.

Fanii Scuderiei Ferrari din Bucureşti vor avea marţi oportunitatea de a achiziţiona orice produs din magazinul oficial Ferrari cu o reducere de 50% şi, de asemenea, vor fi serviţi cu şampanie de angajaţii Ferrari Store.

Evenimentul este organizat de Ferrari România cu scopul de a sărbători Valentine's Day, iar la aceasta promoţie participă toate produsele disponibile în magazin, inclusiv cele pentru copii.

În plus, Ferrari pune la dispoziţie şi Restaurantul Forza Rossa Caffe pentru cei care intenţionează să sărbătorească această zi cu persoana iubită în cadrul unei cine romantice.

Magazinul Ferrari Store este situat în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, în apropierea Pieţei Naţiunilor Unite. Reducerea de 50% se aplică doar produselor achiziţionate în magazin, nu şi celor cumpărate de pe site-ul Ferrari Store.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru