Ferrari susţine că a rezolvat problemele cu pneurile hard

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 08.06.2011
Ferrari susţine că a găsit o soluţie pentru problemele pe care le-a avut cu pneurile hard la Marele Premiu al Spaniei.

Ferrari a fost una dintre cele mai afectate echipe de introducerea unei noi compoziţii pentru pneurile hard, care au fost utilizate în premieră în cursa de la Barcelona din luna mai.

La vremea respectivă, Fernando Alonso a terminat la un tur în spatele învingătorului Sebastian Vettel, însă Ferrari a dezvăluit prin vocea directorului tehnic Pat Fry ca a reuşit să găsească o soluţie pentru această problemă.

"Este foarte dificil să facem pneurile hard să funcţioneze şi, dacă ne uitam la echipele mici, acestea nu au fost deloc capabile să le facă să lucreze. Am avut câteva probleme la care am lucrat săptămâna trecută şi acum am înţeles. Acestea ne ofereau câteva probleme specifice care au exagerat problemele pe care oamenii le au cu pneurile hard. Sperăm că înţelegem aceste probleme acum şi am lucrat la asta pentru a le remedia", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Pentru Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni, în care piloţii vor utiliza pneuri supersoft şi soft, Ferrari pregăteşte câteva update-uri minore pentru aripa spate şi eleron.

"Este pachetul normal de update-uri, există câteva părţi noi care vor sosi, câteva îmbunătăţiri la eleron şi altele la aripa spate.

Sperăm într-un pas rezonabil din punct de vedere al performanţei, dacă totul va funcţiona conform planului", a mai precizat el.

Mai multe informatii despre situatia de la Ferrari puteti afla din clipul de mai jos, care include interviuri cu Fry si Luca Marmorini, directorul departamentului de motoare.

 

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Pat Fry, video

Comentarii (3)

  • Ferrari susţine că a rezolvat problemele cu pneurile hard
    Gata?! L-au concediat pe Alonso deja ?!
    S-a dat startul la replici. Succes! Sau click pe rosu.
    9 19
  • Andrei Alexandru
    @NGK
    Cu prostii nu ma pun, este mai simplu vot rosu nu crezi? Ai un vot rosu de la mine.
    10 8
  • @Andrei Alexandru
    Nu cumva tu esti individul cu pledoaria aceea in favoarea ta si a prostilor?
    Stai sa verific.... Da, tu esti:

    http://formula1.automarket.ro/stiri/oficial-alonso-si-a-prelungit-contractul-cu-ferrari-pana-in-2016-38093.html
    5 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru