Ferrari testeaza noul sasiu cu update-uri aerodinamice

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Ferrari testeaza pe circuitul de la Jerez un nou sasiu pentru monopostul F10 alaturi de cateva update-uri aerodinamice.

Ferrari a demarat miercuri dimineata a doua sesiune de teste de pe circuitul de la Jerez alaturi de alte 10 echipe, printre care si dubutanta Lotus Racing.

Printre noutatile aduse de echipa italiana comparativ cu sesiunea de saptamana trecuta se numara un nou sasiu pentru monopostul F10, botezat 282, dar si cateva update-uri aerodinamice. Cu toate acestea, Scuderia a minimalizat importanta update-ului aerodinamic, afirmand ca principala imbunatatire a pachetului va fi disponibila pentru ultima sesiune de teste din aceasta iarna, programata in perioada 25-28 februarie pe circuitul de la Barcelona.

Felipe Massa este primul pilot care concureaza la volanul monopostului F10 in aceasta saptamana, iar la ora rdatarii acestui articol brazilianul a stabilit cel mai bun timp pe circuit, fiind cronometrat cu 1:30.327. Ploaia si-a facut deja aparitia la Jerez si va bulversa intregul program de pregatire al echipelor din aceasta saptamana.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari

Comentarii (18)

  • NeoGalaxy
    @sasiu
    Ca sa vezi... un nou sasiu wow... Cine ar fii crezut... Si cand te gandesti ca lucreaza la inca o versiune...
    0 0
  • Difuzorul
    Imi place cum Ferrari face tot posibilul incat sa ascunda constructia difuzorul atunci cand masina e la boxe
    0 0
  • Ferrari
    Au un usor upgrade la aripa fata.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Cand zice ca e sasiu nou , se refera la faptul ca este cealalta masina. (sasiul celalat)
    0 0
  • Jolerto
    Corect, este vb de ce-a de-a doua masina cu oarecari modificari aero-vezi aripa fata schimbata).Traducerea este putin evaziva.
    0 0
  • er
    cea de-a
    0 0
  • @all
    Am gasit un site unde puteti sa vizualizati toate timpurile efectuate de piloti. Trebuie numai sa dati click pe pilotul respectiv.
    0 0
  • lol
    Site-ul : http://www.msfree.gr/ms.php?id=10691
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Jolerto
    Gresit. Vedeti stirea de pe site-ul Ferrari. Cat despre masini, cand ai 2 masini identice, nu te stresezi sa le compari sau sa le dai alte nume. De aia sunt identice nu?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Baieti
    Si daca tot va plictisiti ia vedeti ce inseamna sasiu. Sau ma rog la ce ajuta si ce face acel sasiu. Sau ce este si cum arata si asa mai departe.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Ai dreptate prietene! Ferrari:" For this third test session the team set up the F10’s SECOND chassis with the number 282"
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Tocmai am vazut siteul de twitter al echipei Ferrari , unde am citit despre o intrebare in legatura cu sasiul 282 : "@InsideFerrari Any updates for the new chassis? What is new?" Raspunsul din partea Ferrari : "@Red_Forever No, nothing. We are just using it in order to be prepared for the first races."
    0 0
  • despre sasiuri..
    Chiar daca sasiurile sunt identice ele au elemente de identificare diferite. In cazul nostru este vorba de SASIUL CELUI DE-AL DOILEA MONOPOST F10 si asta pentru ca fiecare echipa foloseste doua monoposturi:)... Spre deosebire de Mercedes, de ex., care deja au pregatite si testate cele doua monoposturi, Ferrari a testat in primele doua sesiuni doar primul din cele doua monoposturi. Al doilea a fost finalizat mai tarziu si, cu upgrade-urile de rigoare il testeaza in aceasta sesiune.
    0 0
  • @diesel08
    da si asta... dar in principiu este numai diferit deoarece are un numar de serie diferit.
    0 0
  • Jolerto
    Exact. Probabil ca formula "sasiu nou" a indus aceasta usoara confuzie.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @diesel08
    Si deci citez: "Al doilea a fost finalizat mai tarziu si, cu upgrade-urile de rigoare il testeaza in aceasta sesiune". Asta nu inseamna ca este diferit? Deci noul sasiu, ce am spus eu ca este desenat de la zero? Am spus eu ca este identic? Am spus doar ca este posibil sa existe diferente intere sasiuri. Cat de mari, cat de mici si asa mai departe, nu conteaza. Sasiu nou, inseamna nou. Adica nu ala pe care deja il foloseau. Nu inseamna mai bun, mai vechi si nu inseamna decat diferit. Ca este sasiul celui de-al doilea monopost este o prostie. Nu au voie sa aduca decat un monopost la o sesiune de este. Deci masina este aceasi doar ca au asamblat-o de la 0 poate folosind un nou sasiu. adica chestia aia pe care se pune motorul, suspensia si restul.

    Si apropo ca va oficati. Sasiul F10 adica monopostul ala are cateva diferente notabile, una este la aripa fata si 1-2 in lateral. Daca discutam de sasiul adica platforma pe care este asamblat monopostul... eh acolo este treaba lor :)
    0 0
  • @NeoGalaxy
    Eu numai va transmit ceea ce citesc ori pe siteul oficial Ferrari ori pe twitter-ul lor, ei au zis "prostia" aia nu noi.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Jolerto
    Aha inteleg. Lasa loc de interpretare. Personal ma bucur ca lucreaza si la masina nr 2 pentru ca au nevoie de 2 oricum. Si sper sa mearga treaba pentru ca sunt o echipa super. Cel putin eu cred ca Ferrari i se va potrivi lui Fernando ca o manusa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru