Ferrari updateaza aripile noului F60

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Scuderia Ferrari a anuntat ca va testa pe circuitul din Bahrain cateva update-uri minore pentru aripile fata si spate ale monopostului F60.

Alaturi de BMW-Sauber si Toyota, Ferrari participa in aceasta saptamana la o sesiune de teste pe circuitul din Bahrain, acolo unde italienii spera sa obtina date importante pentru dezvoltarea noului monopost F60.

In acest sens, Ferrari a anuntat ca va introduce cateva update-uri minore pentru cele doua aripi ale monopostului F60, in timp ce configuratia acestuia va fi similara cu cea folosita in timpul ultimelor teste de la Mugello.

Felipe Massa va pilota masina in zilele de marti si miercuri, inainte de a-i preda comanda coechipierului sau, Kimi Raikkonen, pentru ultimele doua zile. Ferrari va continua testele din Bahrain si saptamana viitoare, cand Raikkonen va pilota F60 luni si marti, in timp ce Massa se va afla in cockpit miercuri si joi. Testele din Bahrain au o semnificatie aparte pentru Ferrari, intrucat reprezinta una dintre ultimele ocazii de a evalua noul F60 in perspectiva sezonului 2009.

Intre timp, Ferrari a utilizat simulatorul de la Centrul de Cercetare Fiat pe parcursul ultimelor saptamani, cu scopul de a identifica comportamentul masinii cu noile pneuri slick pentru sezonul 2009.

De asemenea, o echipa de ingineri de la Maranello a evaluat rezultatele testelor precedente si a dezvoltat noi solutii aerodinamice menite sa imbunatateasca performantele masinii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru