Ferrari va analiza lipsa de performanţă de la Silverstone

de Daniel Popescu
Marti, 07.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va analiza motivele pentru care monopostul nu a avut un ritm suficient de bun pe circuitul de la Silverstone.

Suntem lenţi pe liniile drepte fără să câştigăm ceva din virajele rapide.

Maurizio Arrivabene
Sef Ferrari
Ferrari a obţinut duminică pe circuitul de la Silverstone al şaptelea podium în primele nouă curse ale sezonului, însă performanţa lui Sebastian Vettel s-a datorat în mare măsură ploii care a afectat ultima parte a etapei.

Şeful Maurizio Arrivabene atrage atenţia că monopostul nu a fost suficient de rapid pe liniile drepte, element care a pus în umbră strategia excelentă adoptată de Vettel pentru oprirea la boxe.

"Cred că paharul este pe jumătate gol pentru că facem o treabă foarte bună în termeni de strategie, iar ploaia ne-a ajutat, dar dacă circuitul rămânea uscat rezultatul ar fi fost complet diferit. Dacă vrem să fim serioşi, trebuie să începem de aici şi să lucrăm la programul pe care îl avem. Trebuie să discutăm despre asta, dar suntem lenţi pe liniile drepte fără să câştigăm ceva din virajele rapide", a declarat el.

În plus, Arrivabene a evidenţiat faptul că lipsa de performanţe în virajele de mare viteză reprezintă o slăbiciune a monopostului care trebuie remediata.

"La Barcelona a fost mai mult sau mai puţin aceeaşi poveste.

Avem circuite care sunt în favoarea noastră şi alte circuite unde ne chinuim. Aş vrea ca oamenii noştri să fie concentraţi pe slăbiciuni în loc să se uite la punctele forte", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (11)

  • MuresMures
    nu inteleg de ce Ferrari se chinuie pe unele circuite pe unele nu....dar Mercedes nu se chinuie pe nici unu ...
    5 0
  • Florin
    Ce sa mai analizeze? Au o masina buna spre foarte buna si doi piloti nu prea! Au un alintat si un talentat dar nu chiar un stralucit si un lenes!
    12 22
  • @Florin
    Daca ei au un monopost bun spre foarte bun, atunci Mercedes ce are?
    7 2
  • ALEXSHAF
    @Florin nu stiu cum vezi tu tot ce se intampla in F1, nici nu as vea sa stiu... Ai vazut curse celor de la Williams anu' asta la Monaco? Daca da fa niste legaturi.
    2 0
  • Nimic nou , se apropie jumatatea sezonului , deja incepe sa stagneze si chiar un usor regres in performanta , peste 2-3 etape rbr va peste ei , ASTA ESTE FERRARI
    14 13
  • incepe sa semene cu ce spunea Alonso acum cateva etape...nimic nou la Ferrari.La inceput chiar am crezut in minune dar de vreo 4 etape ne ducem cu mare viteza in jos
    10 4
  • Va ofticati ca Alonso de abia termina cursele?La ce seamana Ferrari din perioada lui Alonso cu Ferrari din ziua de azi?Cu nimic.
    5 7
  • Sa analizeze. Asta fac de 6 ani! Ei bine, spor la analizat. Inca vreo 6. Ideea e alta. Pana nu sunt facute regulamente care sa-i avantajeze in mod explicit nu vor castiga. Asta mi-e clar.
    5 3
  • hahaha
    Ferrari din perioada lui Alonso castiga la Silverstone si Monza. Si se batea pentru titlu pana in ultima cursa. Cu ce seamana? cu nimic. De abia prind podiumul. O victorie si aia oferita pe tava de Mercedes, lumea stie de ce. Doi piloti, unul expirat altul vexat de ultimul an petrecut la Red Bull unde a fost tavalit de coechipier. Cam asta au acum.
    13 10
  • daniel
    Sa inteleg ca air nu se potrivesc datele din tunelul de vant cu cele de pe circuit?
    Deja vu!
    Din nou au inceput bine si raman in urma!
    8 0
  • hahaha
    ba astia sunt timpiti?pai in locul lui KIMI mergeam cu pilotul de teste-fac pariu ca se clasau mult mai bine!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru