Ferrari va concura cu KERS in Spania

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.05.2009
Scuderia Ferrari a confirmat prin intermediul unui comunicat de presa ca va utiliza sistemul KERS in Marele Premiu al Spaniei din acest weekend.

Scuderia Ferrari a fost una dintre putinele echipe care au inceput noul sezon cu sistemul KERS pe monopost, insa echipa a renuntat la tehnologie in Marele Premiu al Chinei in urma unor probleme de fiabilitate.

In plus, Felipe Massa nu a fost scutit de probleme tehnice nici in Marele Premiu al statului Bahrain, fapt ce a condus la speculatii in privinta utilizatorii KERS in Spania.

Cu toate acestea, Ferrari a pus capat speculatiilor si a confirmat oficial ca va utiliza sistemul KERS in acest weekend, echipa considerand ca a rezolvat toate problemele de fiabilitate.

"In ceea ce priveste sistemul KERS, acesta va fi utilizat din nou in Spania, dupa ce am depus multa munca in privinta fiabilitatii sistemului de la prima cursa. KERS ar trebui sa reprezinte un avantaj aici pentru F60, monopost construit sa ruleze cu KERS ca parte integrata a designului, ceea ce inseamna ca, asa cum au demonstrat-o testele din Bahrain, F60 nu obtine niciun avantaj in termeni de stabilitate daca KERS nu este implementat.

KERS poate fi de mare ajutor la start, intrucat principala linie dreapta este foarte lunga".

Decizia Scuderiei vine la numai cateva zile dupa ce BMW-Sauber a confirmat oficial ca nu va utiliza sistemul KERS in Spania.

Via | Autosport

Taguri: Ferrari, KERS

Comentarii (6)

  • @admin
    http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/20785/massa-sistemul-kers-si-a-dovedit-eficienta.html
    In stirea asta nu se spune acelasi lucru?
    0 0
  • @daniel
    Acum am recitit si eu stirea amintita de crismar56 unde Ferrari a primit 7 puncte
    0 0
  • @crismar56
    Asa cum se specifica in stirea respectiva, era vorba despre declaratie a lui Felipe Massa la adresa sistemului KERS, prin care sugera ca echipa va utiliza tehnologia in Spania. Aici este vorba despre comunicatul de presa al Scuderiei, care confirma declaratiile lui Massa.
    0 0
  • ferrari
    se pare ca nu mai exista alta echipa in F1 decit ferrari.
    0 0
  • @daniel
    Asa este. Massa doar sugereaza ca Ferrari va utiliza KERS, dar echipa primeste totusi puncte. Daniel eu zic, ca ai gresit de data asta. Echipa Ferarri a primit de doua ori puncte pt acelasi lucru.
    Astea fiind spuse, hai sa ne vedem de cursa.
    Forta McLaren!!!!!!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @WestMclaren
    Exagerati. Cam atat este de spus. Si la alte stiri, gen McLaren spune sau crede nu stiu ce, sau alte echipe, stirile au fost punctate la fel de ciudat. Dar nu v-am vazut sa comentati acolo. Cam greu cu impartialitatea asta, nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru