Ferrari va utiliza sistemul KERS intregul sezon

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.06.2009
Felipe Massa a dezvaluit ca Ferrari va utiliza sistemul KERS pe tot parcursul sezonului, intrucat monopostul F60 a fost construit special pentru a incorpora aceasta tehnologie.
Ferrari va utiliza sistemul KERS intregul sezon

Via | F1Technical

Taguri: Ferrari, KERS, Massa

Comentarii (5)

  • NeoGalaxy
    @F60
    Poate cea mai mare greseala a lor a fost ca au mizat pe Kers, a doua greseala fiind ca au mizat pe Domenicalli. Pacat ca ambele nu se mai pot repara anul acesta. Poate la anul se invatati Di Monte si face ce trebuie!
    0 0
  • @KERS
    Oricum nu mai castiga anul asta campinatul, pot miza doar pt locul 3 in clasamentul constructorilor. Dar ce publicitate buna ar fi atunci cand FIAT ar lansa masini cu KERS si vin cu argumentul ca sistemul lor e cel mai eficient si Ferrari e singura echipa cu acest sistem si are si rezultate destul de bunishoare?
    0 0
  • guawar
    KERS
    @KERS de Cyrus 24.06.2009, 11:06
    Oricum nu mai castiga anul asta campinatul, pot miza doar pt locul 3 in clasamentul constructorilor. Dar ce publicitate buna ar fi atunci cand FIAT ar lansa masini cu KERS si vin cu argumentul ca sistemul lor e cel mai eficient si Ferrari e singura echipa cu acest sistem si are si rezultate destul de bunishoare?-Da am vazut un sistem asemanator din F1 pe fiat BRAVA asta era si ideea-doar prin progres vinzi masini-posibil sa fii descoperit ei ceva benific la acest sistem-de se tin cu dintii de el..chiar daca anul asta nu este performant-poate la anul..e bun.
    0 0
  • kers
    Ferrari este obligat sa ramana cu acest mecanism pe masina. La proiectare s-a tinut cont de masa acestei scule ( 20 -30 kg ) si a o demonta ar insemna a dezechilibra masina. Este un caz de mai bine cu el decat fara el. Masina pentru 2010 va fi gandita fara si va functiona fara KERS. Corect este ca in loc sa se omoare cu dezvoltarea acestei scule ar fi putut canaliza eforturile spre alte directii.
    0 0
  • Tot despre KERS
    Nu uitati inca faptul ca KERS este limitat parca la 60 sau 80KW acest an, pe cand potentialul lui e de fapt mult mai mare, imi pare ca chiar dublu in acest moment. Asa ca, nu-i totusi chiar asa de rau...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru