Ferrari: "Vom anunta linia de piloti la momentul potrivit"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.09.2009
Luca di Montezemolo a evitat sa precizeze daca Fernando Alonso se va alatura Scuderiei Ferrari in sezonul 2011, precizand ca va anunta linia de piloti la momentul potrivit.

Ferrari a oficializat joi un parteneriat pe 5 ani cu banca spaniola Santander, presa internationala anticipand ca noul contract este precursorul sosirii lui Fernando Alonso la echipa Calutului Cabrat chiar din sezonul urmator.

Cu toate acestea, Ferrari evita in continuare sa dezvaluie amanunte despre natura acestei potentiale intelegeri, iar Luca di Montezemolo a sugerat ca Scuderia are deja o linie de piloti completa pentru sezonul 2010.

"Zvonurile despre Alonso sunt vechi. In fiecare an este la fel. Avem doi piloti (n.r. - Kimi Raikkonen si Felipe Massa), acum trei (n.r - Giancarlo Fisichella) si in plus suntem aproape sa il avem pe Michael Schumacher, asa ca avem multi piloti. Nu este o problema pentru noi", a declarat italianul pentru publicatia britanica Autosport.

Intrebat in mod specific daca acest lucru inseamna ca Alonso va concura pentru Ferrari doar din sezonul 2011, Montezemolo a preferat sa ramana misterios, precizand ca va face un anunt doar la momentul potrivit. "Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre piloti.

Cand vom lua o decizie va vom informa in modul cel mai normal la momentul potrivit", a adaugat presedintele Ferrari.

Raikkonen si Massa sunt sub contract cu Ferrari pana la finalul sezonului 2010, insa presa internationala speculeaza ca Alonso a semnat deja o intelegere valabila pentru sezonul urmator.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru