Ferrari vrea să anunţe linia de piloţi pentru 2013 până la sfârşitul lui septembrie

de Daniel Popescu
Joi, 02.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari şi-a stabilit ca obiectiv să anunţe coechipierul lui Fernando Alonso pentru sezonul 2013 până la sfârşitul lunii septembrie.

Scuderia Ferrari susţine de mai mult timp că nu are niciun motiv să se grăbească să ia o decizie cu privire la situaţia lui Felipe Massa, al cărui contract urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, sub pretextul că nu vrea să-l pună sub presiune pe pilotul brazilian.

Cu toate acestea, postul britanic de televiziune BBC susţine că Ferrari şi-a stabilit deja ca obiectiv ca numele coechipierului lui Fernando Alonso să fie decis cel târziu la sfârşitul lunii septembrie.

Potrivit sursei citate, Ferrari nu a decis încă dacă va renunţa la serviciile lui Massa, însă pe lista posibililor înlocuitori se află cel puţin trei piloţi cu şanse reale: Sergio Perez, care concurează pentru Sauber şi este membru al Academiei de Piloţi Ferrari, şi cei doi piloţi ai echipei Force India, Nico Hulkenberg şi Paul di Resta.

Urmareste Automarket
Mai mult sau mai puţin direct, principala condiţie impusă de Ferrari este ca pilotul să fie suficient de bun pentru a rămâne în apropierea lui Alonso, însă să nu se implice într-un duel direct cu dublul campion mondial în lupta pentru titlu.
A doua condiţie este ca pilotul să semneze un contract pe un singur sezon, întrucât Ferrari speră să-l aducă la echipă în 2014 pe Sebastian Vettel, despre care s-a vehiculat că a ajuns la un acord preliminar cu echipa italiană.

Via BBC Sport

Comentarii (1)

  • Ar fi frumos ca massa sa prinda un loc la Sauber
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru