FIA condamna scurgerea de informatii in presa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.11.2009
FIA a criticat publicarea unor informatii confidentiale legate de sanctiunea dictata impotriva lui Flavio Briatore si sustine ca decizia a fost luata printr-un vot majoritar al Consiliului Mondial.

Publicatia britanica The Guardian a dezvaluit joi cateva informatii inedite despre acuzatiile formulate de Flavio Briatore la adresa FIA, in urma suspendarii pe viata a italianului din toate competitiile organizate de forul mondial.

Fostul sef al echipei Renault se considera victima unei razbunari a fostului presedinte al FIA Max Mosley si afirma ca Bernie Ecclestone a fortat o pedeapsa dura pentu ca Renault sa scape cu fata curata.

Prin intermediul unui comunicat de presa, FIA a negat acuzatiile si sustine ca decizia de a-l suspenda pe Briatore a fost luata prin vot majoritar.

"FIA condamna scurgerile selective din plangerile formulate de Briatore Tribunalului de la Paris. FIA neaga acuzatiile facute in aceste scurgeri si confirma ca decizia de a impune o sanctiune impotriva lui Briatore a fost luata prin votul majoritar al membrilor Consiliului Mondial al FIA", se precizeaza in comunicatul de presa al FIA.

Cazul Briatore - FIA, in urma caruia italianul spera ca suspendarea pe viata sa fie anulata si sa primeasca despagubiri de 1 milion de euro, se va judeca la Paris pe 24 noiembrie.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru