FIA: "Ferrari isi urmareste propriul interes in F1"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.05.2009
FIA este multumita de verdictul Curtii de Justitie din Franta in procesul cu Ferrari si sustine ca Scuderia are propriile sale interese in Formula 1.

Ferrari a pierdut miercuri procesul intentat impotriva forului mondial, nereusind sa blocheze regulamentul tehnic pentru sezonul 2010, care prevede implementarea unui buget maxim anual de 40 de milioane de lire sterline.

Max Mosley, presedintele FIA, a primit cu bucurie vestea si a acuzat Ferrari ca acorda o atentie mai mare intereselor persoanle decat interselor sportului.

"Niciun competitior nu ar trebui sa puna propriul interes mai presus de interesul sportului in care concureaza. FIA, echipele si partenerii nostri comerciali vor continua sa munceasca pentru a asigura bunul mers al Formulei 1 in 2010 si in anii care urmeaza", a declarat Mosley dupa aflarea verdicutului.

La randul sau, Ferrari nu si-a ascuns dezamagirea fata de verdictul instantei franceze, lansand un atac fara precedent la adresa noilor echipe care doresc sa intre in competitie.

Ferrari, Toyota, Renault, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso au amenintat ca se vor retrage din Formula 1 daca regulamentul tehnic nu va fi modificat.

Echipele din Formula 1 se vor reuni vineri la Monte Carlo pentru a analiza situatia si pentru a decide propunerile pe care le vor inainta forului mondial pentru rectificarea regulamentului.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • rugaminte
    hai ma fratilor , ce dracu nu mai dati stiri cu idiotu asta ca imi stricati ziua , oricum se abereaza fara nici o limita mai lasati-l naibii de sclerozat sa faca bors cu Formula lui cu tot .
    0 0
  • PENTRU ADMIN
    NU MAI DEPUNCTA ATATA FERRARI CA SI ASA E BATUTA DE SOARTA, SE LUPTA DE UNA SINGURA PENTRU UN CAMPIONAT, DACA CASTIGA RECURSUL II DAI PUNCTELE INAPOI DUBLU
    0 0
  • f1
    daca marile echipe se retrag ... pt mine f1 nu ma inseamna altceva decat eventual tasta pt help. oricum regulile din ultimii ani au degenerat formula1 ... dar asta este capatul, in ritmul asta o sa ajunga o competitie de triciclete
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru