Filmul despre Niki Lauda va fi 'fascinant şi sexy'

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.08.2011
Filmul despre lupta pentru titlu dintre Niki Lauda şi James Hunt din sezonul 1976 va fi 'fascinant şi sexy', potrivit regizorului Ron Howard.

Fanii Formulei 1 vor avea oportunitatea de a vedea în viitorul apropiat un nou film despre unul dintre cei mai importanţi piloţi din competiţie. Spre deosebire de documentarul despre viaţa triplului campion mondial Ayrton Senna, 'Rush' va fi un film în adevăratul sens al cuvântului care va aborda lupta pentru titlul mondial din 1976 dintre Niki Lauda şi James Hunt.

Regizorul Ron Howard promite că fanii vor fi plăcut impresionaţi de ceea ce vor vedea. "Nu, (n.r - nu va fi un documentar), va fi un film. Va fi fascinant, sexy şi distractiv, la fel ca Apollo 13, Frost/Nixon şi A Beautiful Mind (n.r - filme inspirate din fapte reale)", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

În prezent, filmul este în faza de pre-productie, iar actorii care îi vor interpreta pe Lauda şi Hunt nu au fost încă desemnaţi. "Nu, asta ar fi prematur. În acest moment proiectul este în faza de pre-productie. Dar este evident că atunci când începi un astfel de proiect ai câteva idei despre distribuţie", a adăugat el, fără să ofere detalii despre potenţialii candidaţi.

Unul dintre punctele de referinţă ale filmului va fi redarea accidentului suferit de Lauda pe legendarul circuit de la Nordschleife, însă Howard susţine că scena ar putea fi filmată în studio.

"Vom vedea. În zilele noastre avem abilitatea de a face totul în studio, aşa că (n.r - o deplasare la Nordschleife) nu este o necesitate. Dar, aşa cum am spus, vom vedea", a încheiat el.

Scenaristul filmului este Peter Morgan, cunoscut pentru pelicula Frst/Nixon care abordează celebrul scandal Watergate în care a fost implicat fostul preşedinte american Richard Nixon.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru