VIDEO: O scenă din filmul Rush a fost publicată online

de Daniel Popescu
Joi, 29.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scena din filmul Rush în care James Hunt o cunoaşte pe viitoarea sa soţie a fost publicată pe internet înainte de lansarea oficială în cinematografe.

Filmul Rush, care prezintă lupta pentru titlul mondial din sezonul 1976 dintre James Hunt şi Niki Lauda, este aşteptat cu nerăbdare de fanii Formulei 1, mai ales după cele trei trailere publicate până acum (trailer 1, trailer 2 şi trailer 3).

Cu numai câteva săptămâni înainte de lansarea oficială, producătorii au publicat pe internet o scenă din film, în care James Hunt, interpretat de Chris Hemsworth, face pentru prima oară cunoştinţă cu Suzy Miller (Olivia Wilde), cea care avea ulterior să-i devină soţie.

Rush va avea premiera în Statele Unite în 13 septembrie, însă în cinematografele din România va putea fi urmărit doar din 27 septembrie. 

Comentarii (3)

  • cel putin un Oscar va lua garantat
    can't wait for the premiere!!!
    3 3
  • Fan F1
    Filmele cu si despre Formula 1 nu sunt neaparat in lista de pretendenti la un Oscar. S-ar putea in schimb sa aiba o sansa la efecte, la coloana sonora sau poate la costume. In rest, actorii din rolurile importante, nu sunt chiar Oscar material. In schimb filmul s-ar putea sa fie interesant.
    7 1
  • nici eu nu m-am referit neaparat la "Best Actor in a Leading Role" dar fiindca este vorba de film biografic tot timpul exista sansa sa fie un Oscar in aer dc actorul a interpretat autentic personajul original

    eu as cataloga filmul mai degraba biografic decat simplu "despre formula unu"
    consider in schimb ca o sa aiba sanse mari la:

    Best Picture
    Best Director
    Best Original Screenplay
    Best Cinematography
    Best Costume Design
    Best Visual Effects

    oricum trebuie sa-l vedem intai, din trailer este usor sa te lasi dus de val ... :)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru