VIDEO: Primul trailer pentru Rush, filmul luptei pentru titlu din 1976 dintre Lauda şi Hunt

de Daniel Popescu
Luni, 08.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Filmul "Rush", care prezintă lupta fascinantă pentru titlul mondial în Formula 1 dintre Niki Lauda şi James Hunt şi care va apărea în cinematografe în 13 septembrie a primit primul trailer oficial.

Fanii Formulei 1 vor avea parte în luna septembrie de un nou film bazat pe fapte reale. Dacă filmul "Senna" a fost realizat mai degrabă ca documentar, producţia "Rush" regizată de Ron Howard este un film care redă lupta pentru titlul mondial din sezonul 1976 dintre James Hunt şi Niki Lauda.

Producătorii au lansat luni primul trailer oficial al filmului, iar producţia va apărea în cinematografe în 13 septembrie în Marea Britanie, Statele Unite şi Germania.

Comentarii (3)

  • Foarte tare, cel putin mie imi place la nebunie filmu sa-l vad :) .
    6 1
  • Race CarDriver
    Foarte tare filmuletul. Astept cu nerabdare filmu. :)
    6 0
  • Sper sa fie la fel de reusit ,asa cum a fost pelicula SENNA, regizat de Asyf Kapadia. M-as bucura sa mai apara filme dedicate F1 si in special pilotilor ,care au facut istorie de-a lungul anilor, prin duelurile lor memorabile.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru