Fisichella: "A fost ambitia mea sa pilotez pentru Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.09.2009
Giancarlo Fisichella a multumit echipei Force India pentru ca i-a permis sa se transfere la Ferrari si spune ca a fost ambitia sa sa concureze pentru team-ul italian.

Ferrari l-a ales pe Fisichella ca inlocuitor al lui Luca Badoer pentru ultimele 5 curse ale sezonului, iar italianul nu si-a putut ascunde bucuria pentru indeplinirea acestui vis.

"Ii sunt recunoscator lui Vijay Mallya pentru ca mi-a permis sa pilotez pentru Scuderia Ferrari. Este adevarat ca a fost intotdeauna ambitia mea sa fac asta, iar Vijay este foarte generos sa faca acest lucru. Sper ca am ajutat Force India sa creasca si ca echipa este pe drumul cel bun pentru a-si atinge propriile ambitii. Acum sunt o echipa foarte competitiva si le doresc numai bine", a declarat Fisichella la despartirea de Force India.

Fisichella va debuta la volanul monopostului Ferrari cu ocaiza Marelui Premiu al Italiei din 13 septembrie.

Via | Force India

Comentarii (6)

  • N-a iesit bine din prima
    "Fisichella va debuta la volanul monopostului Force India cu ocaiza Marelui Premiu al Italiei din 13 septembrie." si
    "Giancarlo Fisichella a multumit echipei Force India pentru ca i-a permis sa se transfere la Ferrari" si cam bat cap in cap. Cred ca merge o corectura :)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Fis
    Deci Fisi pleaca definitiv de la Force India, pacat! Multa bafta la Ferrari si sa vedem niste rezultate frumoase :)))) Oricum o decizie super buna, sa vedem cand vine si Fernando acuma si dupa aia ne pregatim serios pentru 2010. A venit timpul sa ne recuperam cifrele 1 si 2.
    0 0
  • ....
    ar fii bestial sa-l bata pe kimi:)..totusi kimi is the best
    0 0
  • @scuderia
    Dece sa-l bata pe Kimi? Doar sunt coiechipieri :D Dar ma indoiesc ca per ansamblu sa fie mai competitiv decat Kimi. Vom vedea
    0 0
  • va fi interesant de urmarit
    Cu masini diferite in ultima cursa cei doi au fost foarte aproape unul de altul. Totusi, pentru Fisico va fi mai dificil (cel putin teoretic) deoarece va trebui sa se acomodeze cu noua masina. Oricum data fiind evolutia din cursa trecuta ori ForceIndia are un monopost la fel de performant ca Ferrari ori Kimi a facut o cursa deosebita in care a invins neajunsurile masinii actuale... sau amandoua variantele :)
    0 0
  • fisico
    eu am incredere in kimi ca va face curse bune in continuare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru