Fisichella e multumit dupa cel mai bun rezultat Force India din 2009

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Giancarlo Fisichella sustine ca locul al noualea ocupat la Monaco este unul foarte bun. patronul echipei Force India este optimist in ceea ce priveste cursele viitoare.

Giancarlo Fisichella a fost foarte aproape de a aduce primul punct pentru Force India in acest sezon, insa startul slab l-a privat pe italian de acest rezultat. la finalul cursei de la Monaco, Fisico a fost nevoit sa se multumeasca cu pozitia a noua, in spatele lui Sebastien Bourdais. Totusi, italianul nu-si ascunde bucuria dupa cel mai bun rezultat al echipei in acest sezon.

"Pozitia a noua este un rezultat mare pentru echipa noastra. Ritmul nostru a fost foarte bun si consistent si am simtit ca merg bine. Am piedut la start o pozitie si poate ca acest lucru m-a costat un punct, insa trebuie sa fim fericiti cu ce am realizat astazi", spune veteranul de la Force India.

Boss-ul echipei indiene, Vijay Mallya, a fost multumit de performantele celor doi piloti ai sai, care au terminat pe locurile 9 si 14 la Monaco.

"Ne-am imbunatatit performantele si am mers bine in toate cele trei zile de la Monaco. A fost un weekend cu adevarat incurajator. Vreau sa le multumesc ambilor piloti ai nostri pentru ca au ramas concentrati si pentru ca au depus un efort considerabil.

De asemenea, ii multumesc echipei de pe pista si de la fabrica pentru ca evolueaza si ne mentin pe linia de plutire. daca vom continua pe linia pe care am inceput, sunt absolut sigur ca vom ajunge la rezultatele pe care le dorim si le meritam", a declarat miliardarul indian care conduce echipa.

 

Comentarii (8)

  • NeoGalaxy
    @Fisico
    Pacat ca nu ai reusit sa castigi 1 pct. Nu de alta dar valora pentru tine mai mult decat un titlul. Pacat. La mai mult baieti, capul sus ca se poate :PPP Bafta!
    0 0
  • @Mircea
    Trebuie sa dam cu banul ca sa ghicim ordinea stirilor. :))
    0 0
  • @admin
    Clar ca Dl. Mircea joaca contra noastra...Stirile vin dupa placul lui, fara o logica anume (data aparitiei, locul de clasare in cursa, etc...). Imi pare rau, dar cu Dani jocul era mai interesant. In plus, el termina pana acuma punctarea delaratiilor dupa cursa si mergeam linistiti la masa ;-)...Tocmai pentru asta s-a inventat rubrica de Flux F1 Chmap...sau ma insel??
    0 0
  • foarte interesant!!!!!!!!
    Este foarte interesanta ordinea in care se posteaza stirile! Locurile 1,2 ,3 si 4 dupa care dezamagire lui Vettel dupa abandon. Urmeaza Hamilton, Alonso si dezamagirea lui fata de monopostul Renault iar acum declaratia celor de la Force India. Foarte interesant, n-am ce zice!!
    0 0
  • @ crismar56
    Poti folosi si alte metode. Exista veioze, globuri si mai nou neoane :))
    0 0
  • inca ceva
    Sursa stirilor nu e mentionata. Parca era o regula stabilita chiar de voi.
    0 0
  • mircea
    @all
    Daca Daniel publica stirile dupa logica pozitionarii, greseste. Nu cred ca exista o regula dupa care trebuie sa cititi stiri in general.

    Relaxati-va si vedeti informatia din stiri. Asta e important.

    Avem un joc conex stirilor? Stiam ca sunteti fani ai Formulei 1. Enjoy the good and best parts of it.
    0 0
  • mircea
    @all
    De acum, toate comentariile care NU au legatura cu stirea vor fi sterse. Hai sa vedem, puteti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru