Fisichella, interesat sa concureze si in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 04.12.2009
Giancarlo Fisichella a admis ca vrea sa concureze si in sezonul 2010 al Formulei 1, in mijlocul speculatiilor ca va semna un contract cu Sauber.

Sauber F1 Team a fost acceptata pe grila de start a sezonului 2010 dupa mai multe luni de incertitudini, iar Peter Sauber a inceput deja sa caute doi piloti pentru echipa.

Intrucat Sauber va utiliza motoare Ferrari anul viitor, presa internationala a speculat ca unul dintre locuri va fi acontat de Giancarlo Fisichella. In plus, cooptarea tanarului pilot francez Jules Bianchi in cadrul Scuderiei a condus indirect la ipoteza ca Fisichella nu va mai fi pilot de teste la Ferrari.

Cu toate acestea, italianul sustine ca locul sau la Ferrari este sigur si ca incearca sa isi gaseasca o echipa pentru 2010. "Cu siguranta voi fi al treilea pilot Ferrari, indiferent daca imi gasesc sau nu un loc de pilot titular la alta echipa. Managerul meu se ocupa de asta. Daca voi reusi, voi fi fericit, Daca nu, nu este nicio problema. Am concurat in mai mult de 230 de curse si nu vreau sa incep complet de la zero cu o noua echipa", a declarat Fisichella citat de publicatia germana Bild.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru