Fisichella regreta ca nu a castigat la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Giancarlo Fisichella considera ca putea castiga Marele Premiu al Belgiei, insa admite ca nu l-a putut depasi pe Kimi Raikkonen din cauza sistemului KERS utilizat de finlandez.

La capatul a 30 de curse in Formula 1, Force India si-a vazut in sfarsit visul cu ochii si si-a trecut in cont primele puncte din scurta sa istorie.

Performanta este cu atat mai mare cu cat a fost obtinuta intr-o maniera foarte convingatoare, la capatul unei curse in care Giancarlo Fisichella nu a fost cu nimic mai prejos decat Kimi Raikkonen, singurul pilot care a terminat inaintea sa.

Pilotul italian este incantat de rezultatul obtinut, insa nu si-a ascuns regretul ca nu a castigat cursa de la Spa-Francorchmaps, considerand ca monopostul VJM002 i-ar fi permis acest lucru.

"Inainte sa venim la Spa am fi fost bucurosi si cu locul 8, dar locul 2 este un vis. Sincer sa fiu sunt putin dezamagit, pentru ca am simtit ca as fi putut castiga cursa. Am fost ghinionist cu masina de siguranta, cand Raikkonen m-a depasit chiar la reluarea cursei cu ajutorul sistemului KERS. In spatele lui am fost mai rapid decat el, dar nu l-am depasit pentru ca a fost imposibil sa fiu rapid pe linia dreapta", a declarat el in cadrul unui comunicat de presa al echipei Force India.

In urma rezultatului obtinut, Force India a urcat pe locul 9 in clasamentul constructorilor, devandu-i cu 3 puncte pe rivalii de la Toro Rosso.

Via | Force India

Comentarii (2)

  • @admin
    Mai ziceti ceva si despre Scandalul de la Renault care e pe cale de a izbucni!
    0 0
  • Jolerto
    a izbucnit deja demult :P. FIA deja a confirmat ca se afla sub ancheta "isprava"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru