Fisichella spera sa concureze pentru Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.12.2009
Giancarlo Fisichella a confirmat ca este interesat sa piloteze pentru Sauber in sezonul 2010 al Formulei 1.

Giancarlo Fisichella are locul asigurat la Scuderia Ferrari in sezonul urmator ca pilot de rezerva, insa italianul a admis in repetate randuri ca are permisiunea echipei sale de a cauta un loc de pilot titular pe grila de start.

Prima oportunitate pentru Fisichella s-a ivit imediat dupa ce Sauber a fost confirmata pe grila de start a sezonului urmator, intrucat echipa elvetiana va concura in 2010 cu motoare Ferrari. Potrivit speculatiilor, ca parte a intelegerii, Fisichella ar urma sa semneze cu Sauber, iar italianul a admis ca isi doreste acest lucru.

"In primul rand sunt fericit ca Sauber poate concura in campionat si mi-ar placea sa fiu capabil sa colaborez cu o echipa pe care o cunosc foarte bine. Impreuna cu Ferrari vom vedea daca acest lucru este posibil", a declarat el cu ocazia Salonului Auto de la Bologna.

Fisichella a mai concurat pentru Sauber in sezonul 2004, iar prestatiile sale l-au propulsat un an mai tarziu la Renault, unde l-a avut coechipier pe Fernando Alonso.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru