Force India a activat prelungirea contractului pentru Sutil

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 31.10.2009
Force India a decis sa activeze optiunea pentru prelungirea contractului lui Adrian Sutil, insa germanul are libertatea de a alege daca va continua la echipa lui Vijay Mallya.

Contractul lui Adrian Sutil cu Force India expira la finalul acestui sezon, iar intelegerea dintre cele parti prevede posibilitatea de a prelungi legatura si pentru sezonul 2010.

Force India a decis deja sa activeze aceasta optiune care urma sa expire la finalul cursei de duminica, dand astfel de inteles ca isi doreste sa continue cu pilotul german. Desi are in continuare libertatea de a alege pentru ce echipa sa concureze anul viitor, Sutil a admis ca cel mai probabil va continua cu Force India.

"Force India au activat deja optiunea. Este bine sa vad ca le place munca mea si ca au incredere in mine. Nu sunt 100% sigur unde voi pilota, dar cel mai probabil voi ramane la aceasta echipa inca un an. Se poate intampla si altceva, dar acum ma gandesc sa raman aici", a declarat el pentru publicatia britanica Autosport.

Via | Autosport

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru