Force India: "Am fi încântaţi să terminăm sezonul pe locul patru"

de Daniel Popescu
Vineri, 16.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India şi-a stabilit ca obiectiv să termine sezonul 2014 pe locul patru în clasamentul constructorilor, poziţie pe care o ocupă şi în prezent.

Esential 57 de puncte a acumulat Force India dupa primele cinci curse ale sezonului
4 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
Force India a avut parte de cel mai bun debut de sezon din întreaga sa istorie şi a reuşit să obţină inclusiv un podium după ce Sergio Perez a terminat Marele Premiu al statului Bahrain pe locul trei.

Chiar dacă în cursa precedentă din Spania şi-a trecut în cont doar două puncte, proprietarul Vijay Mallya rămâne entuziasmat de performanţele obţinute în ansamblu în primele cinci curse ale anului.

"Este cel mai bun start pe care l-am avut vreodată. Băieţii noştri sunt pasionaţi, competenţi şi cu resurse care în mod evident sunt mai mici decât la alte echipe. Facem un spectacol bun. Aducem o valoare grozavă pentru noi şi demonstrăm că suntem competitivi. Duminică am avut ambele monoposturi în top 10, în faţa celor de la McLaren.

Ce poţi să ceri mai mult?", a precizat indianul.

În prezent, Force India ocupă locul patru în clasamentul general, în spatele unor echipe de renume precum Mercedes, Red Bull Racing şi Ferrari. În acest context, Mallya consideră că o clasare pe locul patru în clasamentul constructorilor la finalul sezonului ar reprezenta o performanţă majoră.

"În ansamblu, suntem pe locul patru şi cred că ar trebui să avem acest obiectiv. Există orice posibilitate să urmărim asta. Dacă ajungem la finalul sezonului şi obţinem acest loc atunci voi fi încântat", a mai precizat el.

Anterior, Felipe Massa a susţinut că Williams poate încheia sezonul pe locul doi, în timp ce oficialii Lotus şi-au exprimat încrederea că deţin un monopost suficient de puternic pentru un loc trei.

Via SportingLife

Comentarii (1)

  • Da, bine, Wiliams vrea pe 2 prin Massa, Lotus pe 3, Mallya vrea Force India pe 4, pai si atunci cum ramane cu Redbull si Ferrari? Oricum pare ca Ferrari este sub ele iar, sub mototrizari de client dar de RB? Astia nu se lasa, apeleaza la siretlicuri, mai au si ingineri buni, termina pe 2, Mclaren? Au ajuns de rasul lumii in ultima vreme, de 3 curse tot se lauda ca fac update-uri bune, ca stiu ce le trebuie ca vor fi in fata si de fiecare data dezamagesc. Am zis-o si anul trecut, fara un pilot bun, degeaba, se pare ca Button fara Hamham nu face nimic.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru