Force India amână alocarea resurselor pentru tunelul de vânt pentru 2017

de Daniel Popescu
Vineri, 16.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India preferă să utilizeze un program minim pentru tunelul de vânt în aşteptarea noului regulament tehnic pentru sezonul 2017.

Force India utilizează din acest sezon tunelul de vânt deţinut de Toyota la fabrica de la Koln, însă echipa a dezvăluit că preferă să folosească modelul la scara 50%.

Teoretic, utilizarea unui model la scara 60%, cea maximă permisă de regulament, aduce beneficii suplimentare, însă echipa preferă să păstreze resursele pentru anul viitor, în aşteptarea noului regulament tehnic pentru 2017.

"Una dintre explicaţii tine de buget. Trebuie să ne asigurăm că ne putem permite să facem asta. Cealaltă explicaţie este timpul. Facem asta pentru 2016 sau 2017? Probabil vom alege 2017, în special având în vedere schimbările care vor urma. Când am început programul schimbările radicale din 2017 nu erau prevăzute. Aşa că reevaluăm lucrurile pentru a decide cel mai bun program al nostru", a declarat Bob Fernley, directorul adjuct al echipei.

Urmareste Automarket
În opinia sa, utilizarea tunelului de la Koln a permis echipei să înregistreze progreseze şi să lupte cu echipe precum Williams.

"Noul tumnel de vânt ne-a permis să concurăm la acelaşi nivel cu Williams şi alte echipe.

Nu suntem încă acolo unde vrem să fim, pentru că folosim tunelul de 50%m dar sper că schimbarea la 60% ne va oferi o corelare mai bună", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru