Force India anunţă noi update-uri pentru monopost

de Daniel Popescu
Luni, 16.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India va continua să dezvolte monopostul cu scopul de a-şi consolida poziţia a patra în clasamentul constructorilor.

Esential 4 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
11 puncte are Force India avans in fata echipei McLaren
10 puncte trebuie sa recupereze Force India pentru a ajunge Ferrari din urma
Force India este una dintre surprizele plăcute ale noului sezon competiţional, după ce echipa a obţinut cu regularitate performanţe bune în curse şi a progresat până pe locul patru în clasamentul constructorilor.

Aflaţi la numai 10 puncte în spatele Scuderiei Ferrari şi la 11 puncte în faţa celor de la McLaren, indienii anunţă prin vocea coproprietarului Vijay Mallya că vor continua să dezvolte monopostul cu scopul de a consolida poziţia.

"Sunt foarte mândru de ce a obţinut echipa până acum, dar în niciun caz nu ne oprim în acest punct. Cursa pentru dezvoltare nu se va întrerupe. Lucrăm din greu pentru pentru a aduce update-uri monopostului şi pentru a le oferi piloţilor o şansă mai bună de a câştiga puncte.

Am demonstrat un nivelul bun de consecvenţă, pentru că am câştigat puncte la fiecare cursă din acest an şi vrem să continuăm să fim capabili să mai zburlim câteva pene", a declarat el.

Totuşi, Mallya rămâne precaut în privinţa şanselor pe care le are Force India în Marele Premiu al Austriei de la sfârşitul acestei săptămâni, chiar dacă anticipează că circuitul Red Bull Ring se va potrivi caracteristicilor monopostului.

"Nu ne aşteptăm la surprize majore, monoposturile care au fost competitive până acum îşi vor păstra avantajul. Configuraţia circuitului pare să fie favorabilă caracteristicilor lui VJM07, dar ordinea competitivă este foarte strânsă şi va trebui să concurăm la cel mai înalt nivel pentru a obţine un rezultat bun", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (2)

  • Cu update urile astea sigur trec in fata celor de la Ferrari.
    11 2
  • tractorul rosu, va fi depasit pana la sfarsitul campionatului si de lotus, la ce update-uri aduc
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru