Force India anunţă vineri linia de piloţi pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.12.2011
Force India va confirma în cursul zilei de vineri piloţii pe care va miza în sezonul 2012, potrivit managerului lui Nico Hulkenberg.

Presa internaţională a speculat că Force India va anunţa oficial linia de piloţi pentru sezonul 2011 în 15 decembrie, întrucât această dată a fost precizată anterior de coproprietarul Vijay Mallya.

De asemenea, în 15 decembrie a avut loc petrecerea de Crăciun a echipei indiene, însă ziua a trecut fără un anunţ oficial.

În schimb, Timo Gans, managerul lui Nico Hulkenberg, crede că anunţul final va fi făcut în cursul zilei de vineri. "Am înţeles că cel mai probabil nu va fi niciun anunţ joi, ci probabil vineri", a precizat Gans.

Presa internaţională a relatat în urmă cu o lună că Paul di Resta are locul asigurat la Force India anul viitor şi că Hulkenberg va fi promovat ca pilot titular în detrimentul lui Adrian Sutil, întrucât acest lucru ar fi fost specificat în contractul de pilot de rezervă semnat în 2011.

Totuşi, în ultimele zile au apărut speculaţii potrivit cărora Adrian Sutil va fi păstrat la echipă şi anul viitor, urmând ca Hulkenberg să încerce o revenire la Williams.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru