Force India: "Avem cel mai bun monopost din istoria echipei"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.03.2012
Vijay Mallya se aşteaptă la progrese majore în sezonul 2012 din partea echipei Force India, considerând că noul monopost este cel mai bun din istoria echipei.

Force India este una dintre echipele care a progresat încet, dar sigur, pe grila de start a Formulei 1, chiar dacă primul sezon de după achiziţionarea echipei Spyker in 2007 a fost unul foarte slab.

Parteneriatul cu McLaren i-a ajutat pe indieni să devină a şasea forţă a Formulei 1 în sezonul precedent, iar coproprietarul Vijay Mallya se aşteaptă la noi pregrese în 2012. Optimismul său este generat de ceea ce indianul numeşte cel mai bun monopost creat de echipă în scurta sa istorie.

"Forma noastră din teste a părut să fie competitivă, dar numai când ajungem la prima cursă ne facem o idee despre ordinea pe grila de start şi vedem cât se bine s-a descurcat toată lumea pe parcursul iernii. Din partea noastră nu există niciun dubiu că Andrew Green şi echipa lui tehnică a făcut o treabă incredibilă pentru a furniza un monopost echilibrat. Aş merge chiar mai departe şi aş spune că VJM05 este cel mai bine construit monopost din istoria noastră din punct de vedere al ingineriei, iar designul este frumos.

Este un monopost despre care credem că ne poate duce cu încă un pas înainte", a declarat el în cadrul preview pentru Marele Premiu al Australiei.

Cu toate acestea, Mallya evită să facă predicţii cu privire la rezultatele pe care le poate obţine Force India în cursa inaugurală a sezonului de la Melbourne.

"Rămân precaut pentru că sunt prea multe necunosute. Analiza noastră sugerează că am putea vedea una dintre cele mai echilibrate grile de start din ultimii ani, în special în partea superioară a plutonului de mijloc. Chiar şi aşa, obiectivul nostru rămâne acelaşi: să vedem Force India cum progresează şi să luptăm cu echipele tradiţionale din faţa noastră", a mai precizat el.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru