Force India consideră că a avut cel mai bun start de sezon din istorie

de Daniel Popescu
Marti, 25.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Malya a lăudat performanţele obţinute de Force India în cursa de debut din Australia şi consideră că echipa a înregistrat cel mai bun start din întreaga sa istorie.

Esential 9 puncte a obtinut Force India in prima cursa a sezonului
Force India a obţinut o dublă clasare în puncte în Marele Premiu al Australiei, după ce Nico Hulkenberg a ocupat locul şase, iar Sergio Perez locul 10, în urma excluderii lui Daniel Ricciardo din clasamentul general.

Locul şase reprezintă cea mai bună performanţă obţinută de echipa indiană în prima cursă a unui sezon, iar coproprietarul Vijay Mallya a lăudat parcursul echipei.

Probabil a fost cel mai bun start pe care l-am avut de când am preluat echipa.

Vijay mallya
Coproprietar Force India
"Fără niciun dubiu, Australia a fost cu siguranţă un start respectabil şi probabil a fost cel mai bun start pe care l-am avut de când am preluat echipa (n.r - în 2008). Am abordat cursa cu încredere. Iniţial am fost îngrijoraţi în privinţa fiabilităţii, dar cred că numărul de tururi pe care le-am parcurs în testele din Bahrain ne-au dat încredere că am rezolvat cele mai multe probleme.
Faptul că ambele monoposturi au terminat cursa reprezintă un start bun de sezon"
, a declarat indianul.

Mallya consideră că una dintre explicaţiile pentru această performanţă a fost reprezentată de faptul că inginerii au reuşit să înţeleagă o bună parte din provocările noului regulament tehnic.

"Cea mai mare necunoscută a fost complexitatea monopostului şi, în consecinţă, fiabilitatea. Totul era nou şi nimeni nu a ştiu care sunt cerinţele pentru răcire, iar optimizarea sistemului a fost o treabă majoră pentru teste. Cred că am învăţat şi înţelegem bine monopostul şi noua tehnologie", a adăugat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (1)

  • numai ferrari nu intelege nimic, osa fie rusinea inceputului de campionat......forta rosaaa
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru