Force India: "Hulkenberg şi di Resta vor fi egali în cadrul echipei"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.01.2012
Force India a dezvăluit că Nico Hulkenberg şi Paul di Resta vor beneficia de tratament egal în cadrul echipei.

Paul di Resta este considerat cel mai bun debutant în Formula 1 din 2011 şi a reuşit să-şi asigure locul la Force India şi pentru sezonul următor. Totuşi, scoţianul nu va beneficia de un tratament preferential din partea echipei, întrucât noul său coechipier, Nico Hulkenberg, va fi tratat în acelaşi mod.

Andy Stevenson, directorul sportiv al echipei, consideră că acest lucru va pune presiune pe di Resta să-şi demonstreze calităţile şi în sezonul care va începe în luna martie.

"Niciodată nu am avut o politică în care avem un pilot la conducere. Ambii piloţi primesc exact acelaşi tratament. Este al doilea sezon complet (n.r - pentru di Resta) şi va fi dificil pentru el, pentru că Hulkenberg a demonstrat deja că este foarte, foarte rapid", a precizat el pentru Sky Sports, făcând aluzie la rezultatele bune obţinute de german în sezonul 2010, pe vremea când concura pentru Williams.

Force India are planuri ambiţioase pentru sezonul următor, în care îşi propune să lupte pentru locul cinci în clasamentul constructorilor, iar Stevenson este încrezător în calităţile monopostului cu care vor concura cei doi piloţi.

"Monopostul este o evoluţie.

Din ceea ce am văzut până acum arată foarte, foarte bine, dar trebuie să ajungem cu el pe circuit. Ştim care sunt cifrele şi avem încredere în maşină pe care am desenat-o, dar nu ştim ce au făcut ceilalţi băieţi. Aşa că până când ajungem la aceste prime teste şi vedem care este viteza celorlalte maşini este dificil de spus", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru