Force India intenţionează să-l promoveze pe Di Resta ca pilot titular

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.09.2010
Force India a decis ca Paul di Resta să fie unul dintre piloţii echipei în sezonul 2011, numele coechipierului său nefiind încă stabilit.

Force India a fost impresionată de rezultatele obţinute de Paul di Resta în sesiunile de antrenamente din acest sezon, motiv pentru care echipa a decis să-l promoveze ca pilot titular pentru sezonul 2011, potrivit unor informaţii dezvăluite joi de publicaţia Autosport.

Sursa citată precizează că Force India nu este încă pregătită să facă un anunţ oficial pe acest subiect, mai ales că numele coechipierului său este incert. Situaţia va fi clarificată doar după ce Adrian Sutil va decide dacă va rămâne la Force India sau dacă va semna cu o altă echipă, moment care va stabili de altfel şi viitorul lui Vitantonio Liuzzi în cadrul team-ului.

Sutil admite că este important că situaţia sa contractuala să fie clarificata în cel mai scurt timp. "Săptămâna trecută a fost foarte liniştită. Dar vreau o decizie foarte curând şi sper că după Singapore sau mai aproape de Japonia să am ceva veşti. Nu au mai existat discuţii. Cred că sunt pregătit (n.r - să pilotez pentru o echipă mai mare).

Un pilot este întotdeauna pregătit pentru o maşină bună, dar am o maşină bună şi aici. Vreau să mă asigur că găsesc o echipă mai bună decât Force India în cazul în care plec şi asta este greu de găsit", a declarat germanul.

Sutil este dorit în continuare la Force India datorită celor 45 de puncte câştigate în acest sezon, comparativ cu cele 13 acumulate de Liuzzi.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Di Resta
    cred ca mai mult ca sigur ii va lua locul lui Sutil, incepand cu anul viitor. In privinta lui Sutil, asa cum se speculeaza de ceva vreme, probabil ii va lua locul lui Schumi, la Mercedes. Sunt destul de multe premise pentru aceasta teorie. Sa nu mai zic, ca prin vara, Sutil atata lingea-n c.. pe cei de la RBR, cu opinii gen: "cei mai buni ingineri" , "cea mai tare echipa" , etc. Sincer sa fiu nu mi-a prea placut Sutil asta, inca de cand a intrat in F1. Mi se pare un mare lingau si un mare arogant. Parerea mea...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru