Force India, interesată să-l înlocuiască pe Hulkenberg cu Sutil

de Daniel Popescu
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a confirmat că Adrian Sutil este unul dintre principalii favoriţi să-l înlocuiască pe Nico Huleknerg, dacă acesta din urmă va semna cu Sauber.

Presa internaţională speculează de mai multe săptămâni că Nico Hulkenberg va părăsi Force India la sfârşitul acestui sezon pentru a semna un contract cu Sauber, fiind ajutat în acest sens şi de Ferrari.

Echipa indiană este conştientă de pericolul de a-l pierde pe pilotul german, însă coproprietarul Vijay Mallya afirmă că nu ştie nimic despre o astfel de ipoteză.

"Le-am oferit ambilor piloţi posibilitatea de a-şi prelungi contractele. Aud din presă că Hulkenberg a semnat cu Sauber. Ei bine, dacă este adevărat, atunci îi urez mult succes. Nu am fost notificat oficial de Hulkenberg, nu a vorbit cu mine să-mi spună asta. Presupun că ar face asta dacă ar fi pe punctul de a pleca. Am o relaţie excelentă cu el, este un tip grozav. A făcut multe lucruri bune pentru noi", a declarat indianul într-un interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Urmareste Automarket
Chiar dacă susţine că nu ştie nimic despre potenţială plecare a lui Hulkenberg, Mallya a admis că are deja un plan de rezervă.
Oficialul intenţionează să-l readucă la echipă pe Adrian Sutil, cel care şi-a pierdut postul la Force India la finalul anului trecut tocmai în favoarea lui Hulkenberg.

"Să nu uitaţi că întotdeauna am oportunitatea de a-l lua din nou în considerare pe Sutil. Sutil este întotdeauna rapid, aşa că sunt multe opţiuni. Cu siguranţă îl voi lua în considerare", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru