Force India introduce KERS la Nurburgring

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 04.05.2009
Vijay Mallya a dezvaluit ca Force India va concura pentru prima oara cu sistemul KERS la Marele Premiu al Germaniei din luna iulie.

Force India a anuntat ca intentioneaza sa introduca tehnologia KERS pe monopost in luna iulie, cu ocazia cursei de la Nurburgring.

Informatia a fost dezvaluita de seful Vijay Mallya in cadrul unui interviu acordat publicatiei saptamanale GPWeek, in care indianul face o scurta caracterizare a update-urilor pentru urmatoarea periaoda.

"In acest moment ne concentram pe upgrade-ul pentru Barcelona. Apoi avem un alt upgrade la Monaco (n.r - 24 mai), iar in Germania (n.r - 12 iulie) vom introduce KERS, pentru ca monopostul este conceput pentru KERS si avem un contract cu Mercedes pentru acest dispozitiv. Cred ca este important ca suntem repsectabili. Nu suntem niste anonimi care stau in spatele grilei de start si se uita la ceilalalti. Noi chiar concuram", a declarat Mallya pentru GPWeek.

Pana in prezent, doar alte patru echipe au concurat in 2009 cu sistemul KERS: Ferrari, McLaren, BMW-Sauber si Renault. In acest context, utilizarea sistemului KERS ar putea constitui un avantaj pentru Force India in lupta cu echipele din coada clasamentului.

In acelasi timp, Mallya a negat orice interes pentru vicecampionul GP2, Bruno Senna, afirmand ca declaratiile sale au fost rastalmacite de jurnalisti.

"Nu intentionez sa fac nimic pentru 2009. Vreau sa clarific aceasta situatie in privinta lui Senna. I-am spus jurnalistului: "Nu sunt prea multi piloti care vin din GP2. Exista cativa precum Bruno Senna" si dintr-o data vroiam sa semnez cu el. Dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa ne gandim la sezonul urmator", a mai precizat el.

Via | Setanta Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru