Force India introduce noul sistem de evacuare în Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Force India a confirmat că va evalua noul sistem de evacuare în antrenamentele de la Hungaroring, în cadrul cărora Paul di Resta îl va înlocui pe Vitantonio Liuzzi.

Force India a anunţat că va introduce în Marele Premiu al Ungariei un nou sistem de evacuare, care permite eliminarea gazelor de esapamanet prin intermediul deflectorului.

Performanţa noii coomponente urmează să fie evaluată în timpul antrenamentelor libere de vineri, iar echipa va decide ulterior dacă va continua cu aceasta pe tot parcursul weekendului.

"Vineri vom testa sistemul de evacuare care credem că ne va aduce un mare pas înainte. Vom analiza faptele şi orice date vor fi introduse în programul pentru a doua jumătate a sezonului. În mod similar, avem câteva dezvoltări noi pentru partea frontală a podelei", a declarat Vijay Mallya, şeful echipei Force India, în cadrul unui comunicat de presă al team-ului.

Pe de altă parte, Force India îşi respectă promisiunea de a-i permite pilotului de teste Paul di Resta să ia startul în prima sesiune de antrenamente libere, în ciuda update-ului major pregătit pentru acest weekend. Scoţianul în vârstă de 23 de ani îl va înlocui în cockpit pe italianul Vitantonio Liuzzi.

"În Ungaria voi reveni la programul obişnuit de lucru de vineri, urmând să pilotez în prima sesiune de antrenamente în locul lui Liuzzi.

Bineînţeles, după ce la Hockenheim am stat pe bara, aştept cu nerăbdare să revin acolo. Hungaroring va fi un alt circuit nou pentru mine aşa că mi-am făcut temele în simulator, m-am uitat peste datele de anul trecut şi am vorbit cu inginerii pentru a fi cât mai bine pregătit pot", a declarat el.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru