Force India introduce un nou update aerodinamic în Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Force India va implementa un update aerodinamic în Singapore, motiv pentru care Paul di Resta nu va participa la antrenamente.

La fel ca cele mai multe echipe, Force India va introduce în acest weekend un nou update aerodinamic, pentru prima dintre cele cinci curse care vor avea loc în afara continentului european în finalul acestui sezon.

Update-ul vizează o creştere de performanţă pentru monopostul VJM001, în condiţiile în care Force India îşi propune să termine sezonul pe locul şase, în fata rivalilor de la Williams.

"Avem un pachet bun pentru Singapore la care am lucrat în fabrică şi în tunelul de vânt. Cu siguranţă există un nivel diferit al forţei de apăsare aerodinamică comparativ cu ultimele două circuite, dar simţim că am realizat un compromis bun între viteză şi stabilitatea în viraje şi credem că suntem capabili să obţinem performante mai bune pe circuite cu forţă de apăsare aerdinamică ridicată. Cu siguranţă vrem să rămânem pe locul şase în clasament şi să nu-i lăsăm pe cei de la Williams să treacă în faţa noastră. Asta este cu siguranţă o prioritate", a declarat Vijay Mallya, patronul echipei Force India.

Implementarea acestui update a determinat Force India să renunţe la planurile de a-l utiliza pe pilotul de rezervă Paul di Resta în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore, pentru a le oferi posibilitatea lui Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi să obţină cât mai multe informaţii despre noul pachet aerodinamic.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru