Force India introduce un nou update pentru Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.10.2010
Force India va introduce update-uri aerodinamice pentru Marele Premiu al Coreei de Sud. Paul di Resta nu va pilota în prima sesiune de antrenamente libere.

Force India este decisă să forţeze menţinerea locului 6 în clasamentul constructorilor în fata rivalilor de la Williams, urmând să introducă un nou update pentru Marele premiu al Coreei de Sud. Pachetul include îmbunatăţiri aerodinamice, noi componente mecanice, dar şi o modificare a aripii fata.

"Avem câteva schimbări la aripa fată şi mici update-uri mecanice pe care nu le-am folosit la Suzuka din cauza vremii. De asemenea, vrem să introducem noi update-uri aerodinamice pentru a îmbunătăţi performanţa, dar vrem să ne asigurăm că orice efort are o ţintă şi va oferi o îmbunătăţire", a declarat Vijay Mallya, şeful echipei Force India.

Pe de altă parte, pilotul de rezervă Paul di Resta nu va concura în prima sesiune de antrenamente libere, întrucât Vitantonio Liuzzi şi Adrian Sutil trebuie să se acomodeze la noul circuit.

"Pentru a doua oară consecutiv voi merge pe un circuit nou pe care nu l-am mai vizitat înainte. Aşa cum am decis la începutul sezonului, nu voi pilota în Coreea de Sud, pentru că este un circuit nou pentru toată lumea şi piloţii au nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda.

Întrucât circuitul a fost gata atât de târziu, timpul suplimentar este chiar şi mai important, întrucât condiţiile vor evolua foarte, foarte rapid pe parcursul weekendului de cursa", a precizat scoţianul.

Este al treilea Mare Premiu consecutiv în care di Resta nu concurează în prima sesiune de antrenamente libere.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru