Force India introduce un update major la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.08.2009
Force India introduce un nou update major pentru Marele Premiu al Europei cu ajutorul caruia echipa spera sa castige in curand primele sale puncte in Formula 1.

Force India este determinata sa obtina in acest sezon primele sale puncte din istorie, echipa introducand pe parcursul anului mai multe update-uri majore.

Chiar daca rezultatele au intarziat sa apara, indienii fac o noua incercare in acest weekend, cand vor introduce o noua podea si o noua aripa fata cu ajutorul carora spera sa isi imbunatateasca performantele.

"Avem un update major pentru Valencia, care include o noua podea si o noua aripa fata. Suntem increzatori pentru ca am un test aerodinamic de succes inainte de pauza de vara. Cu acest update sper sa fim capabili sa ne mentinem sau poate chiar sa ne imbunatatim pozitia pe circuit", a declarat Vijay Mallya, seful echipei Force India.

Acesta a adaugat ca, in urma acestor update-uri, monopostul VJM002 ar trebui sa fie capabil sa promoveze constant in a doua parte a calificarilor.

"Cu siguranta ar trebui sa fim in Q2 si poate chiar in primele locuri in Q2 la Valencia si in cursele urmatoare. Sunt foarte optimist, pentru ca lucram si la alte update-uri pentru ultimele curse ale sezonului.

Va urma ceva pentru Singapore, asa ca daca vom continua pe aceasta traiectorie vom fi in grafic cu obiectivele pe care ni le-am setat la inceputul anului (n.r. - sa castige puncte in 2009)".

Noul update aerodinamic pregatit de Force India ii incurajeaza si pe cei doi piloti ai echipei, Adrian Sutil si Giancarlo Fisichella, care considera ca perspectivele unui rezultat bun sunt din ce in ce mai aproape.

"Cursa de anul acesta de la Valencia poate fi foarte buna pentru noi pentru ca avem un update major. Fiecare update pe care l-am introdus in acest an a facut diferenta, asa ca sunt foarte increzator ca si acesta ne va duce mai departe. Monopostul este din ce in ce mai bun de pilotat si, cu update-urile care vor urma sper sa fim in mijlocul plutonului si sa vanam puncte", a declarat Sutil.

La randul sau, Fisichella anticipeaza obtinerea primelor puncte prin prisma noului update. "Avem un nou upgrade pentru aceasta cursa, acelasi pas pe care l-am facut si la Silverstone, asa ca sper sa avem o cursa buna si sa castigam puncte", a precizat italianul.

Force India este singura echipa care nu a reusit sa castige niciun punct in acest an, ocupand astfel ultima pozitie in clasamentul constructorilor.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru