Force India lansează noul monopost pe internet în 8 februarie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.02.2011
Force India va lansa noul monopost pentru sezonul 2011 pe site-ul oficial al echipei marţi, 8 februarie, la ora 16:00, ora României.

Force India este penultima echipă care anunţă programul de lansare pentru noul monopost VJM04 cu care va aborda sezonul 2011 al Formulei 1.

La fel ca şi anul trecut, noua maşină va fi prezentată pe internet marţi, 8 februarie, începând cu ora 16:00, ora României, înainte de a debuta în a doua sesiune de teste din această iarnă de pe circuitul de la Jerez în perioada 10-13 februarie.

Anunţul echipei patronate de Vijay Mallya vine la numai câteva zile după ce Force India a şi-a prelungit parteneriatul tehnic cu McLaren până în 2012, urmând să utilizeze în continuare trenul de rulare al echipei britanice şi motoare Mercedes. Force India a participat la sesiunea de teste de la Valencia cu monopostul VJM03 din sezonul 2010 pentru a obţine date despre pneurile Pirelli.

Lansarea monopostului Force India va fi precedată de lansarea noii maşini cu care va concura Virgin Racing în sezonul 2011. Evenimentul va avea loc luni,7 februarie, ora 13:00, ora României, la sediul BBC din Londra.

Via | Force India

Comentarii (2)

  • florin
    pana acum au fost varza, degeaba au avut un motorul mercedes care se spune ca ar fi cel mai puternic si fiabil din F1. Da dar masina cu consta doar din motor....
    0 0
  • florin
    nu...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru