Force India nu este pregătită să anunţe piloţii pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.11.2011
Vijay Mallya susţine că nu a luat încă nicio decizie în privinţa liniei de piloţi pe care Force India o va utiliza anul viitor.

Presa internaţională speculează că Nico Hulkenberg a semnat deja un contract de pilot titular cu Force India pentru sezonul următor şi că îl va înlocui pe Adrian Sutil, iar coproprietarul Vijay Mallya a anunţat anterior că va face un anunţ oficial la Abu Dhabi.

Cu toate acestea, indianul susţine că nu a luat încă o decizie finală şi a sugerat astfel că anunţul ar putea întârzia peste termenul limită stabilit anterior.

"Toţi piloţii mi-au cerut să iau o decizie rapidă şi respect asta. Trebuie să iau o decizie mare! Dar decizia nu este luată încă, pentru că nu sunt genul care să iau o decizie şi să trag sforile. Când voi decide le voi spune pur şi simplu care este situaţia", a declarat el.

Force India traversează cel mai bun sezon din scurta sa istorie şi este foarte aproape de a termina pe locul şase în clasamentul constructorilor. Totuşi, Mallya este precaut în declaraţii în contextul în care Force India are un avans de numai 10 puncte în fata rivalilor de la Toro Rosso şi Sauber.

"Formula 1 devine din ce în ce mai competitiva cu fiecare zi care trece, iar Toro Rosso a făcut progrese uriaşe după Japonia.

Am făcut şi noi un mic pas înainte cu update-urile introduse în India. Dar până la urmă nu ştii niciodată până la finalul ultimei curse. Am aflat asta cu durere anul trecut când Williams ne-a depăşit cu un punct, dar acum cred că suntem confortabil pe locul şase, în faţa celor de la Toro Rosso şi Sauber. Dar nu se termină niciodată până nu se termina", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru