Force India refuză să stabilească linia de piloţi pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.09.2011
Vijay Mallya insistă că va lua o decizie în privinţa liniei de piloţi pentru anul viitor doar după încheierea actualului sezon.

Paul di Resta a impresionat în ultimele curse şi în special în Marele Premiu al statului Singapore, acolo unde a terminat pe locul şase şi a obţinut cel mai bun rezultat al carierei, devenind astfel favorit să-şi păstreze locul la Force India în 2012.

În ciuda performanţelor sale, patronul Vijay Mallya rămâne consecvent planului iniţial de a anunţa piloţii pentru 2012 doar după încheierea actualului sezon.

"Le-am spus să nu mă deranjeze cu întrebări despre alegerea piloţilor în acest moment. Ne vom concentra să obţinem o poziţie bună în clasamentul constructorilor şi vom vorbi despre toate celelalte mai târziu. Lasă-ţi pe mine. Mă gândesc la asta, dar acum mă bucur de aceste momente", a declarat indianul.

Pe de altă parte, Mallya a admis că este mândru de decizia pe care a luat-o anul trecut pentru a-l promova pe di Resta ca pilot titular.

"Avem încredere deplină în el şi de aceea este titular. Întotdeauna ne-am gândit că este talentat.

A fost pilotul nostru de rezervă anul trecut şi am spus că-l vom pune în cockpit. De atunci m-a făcut mândru", a mai precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru