Force India renunţă la dezvoltarea actualului monopost

de Daniel Popescu
Marti, 07.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit că va utiliza toate resursele de care dispune pentru dezvoltarea monopostului din sezonul următor.

Esential 46 de puncte a obtinut Force India in 11 curse
Force India avea ambiţia de a termina pe locul patru în clasamentul constructorilor în acest sezon, însă după primele 11 etape echipa ocupă doar locul opt cu 46 de puncte.

În condiţiile în care Sauber, echipa care ocupă locul şase, a acumulat de aproape două ori mai multe puncte, echipa indiană a decis să se concentreze deja pe sezonul următor, astfel încât nu va mai aduce îmbunătăţiri majore pentru monopostul cu care concurează Paul di Resta şi Nico Hulkenberg.

"În prezent, dezvoltarea se îndreaptă spre sezonul următor. Pentru o echipă de mărimea noastră nu ne putem permite să dezvoltăm monopostul prea mult timp după acest punct al sezonului. Încercăm să optimizăm ceea ce avem", a declarat Andy Green, directorul tehnic al echipei Force India.

În acest context, Force India îşi propune să ocupe locul şase în clasamentul constructorilor, însă misiunea se poate dovedi dificilă în condiţiile în care Sauber a dovedit că are potenţialul de a lupta sporadic pentru podiumuri.

"În acest moment am avea ca obiectiv locul şase, acesta ar fi un obiectiv realist pentru noi.

Va fi dificil. Monoposturile din faţa noastră sunt foarte, foarte competitive. Aşa că va fi o sarcină dificilă şi vom lupta ca nebunii până la sfârşit. Acesta este planul şi vom vedea unde terminăm", a mai precizat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru