Force India renunţă la noul sistem de evacuare

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 31.07.2010
Force India nu va utiliza noul sistem de evacuare pe parcursul Marelui Premiu al Ungariei din acest weekend.

Force India a adus la Hungaroring un nou sistem de evacuare asemănător cu cel implementat iniţial de Red Bull, prin care gazele de eşapament sunt eliminate prin deflectorul spate.

Noua configuraţie a fost evaluată în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri, însă datele obţinute de ingineri nu au fost satisfăcătoare. Din acest motiv, Force India a decis să revină la vechea configuraţie a monopostului pentru tot restul Marelui Premiu al Ungariei.

Adrian Sutil, unul dintre piloţii echipei, a admis că inginerii au nevoie de mai mult timp de dezvoltare pentru a aduce sistemul de evacuare la parametri optimi. "A funcţionat aşa cum ar fi trebuit, dar este încă în faza preliminară de dezvoltare. Îl putem rafina mult mai mult, dar avem nevoie de timp pentru asta", a declarat germanul în paddock-ul de la Hungaroring.

Noul sistem de evacuare a fost pionierat de Red Bull încă de la începutul sezonului, iar ulterior Ferrari, McLaren, Mercedes GP, Renault şi Williams au introdus propriile versiuni ale acestuia.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru