Force India, singura opţiune a lui Hulkenberg pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.09.2011
Nico Hulkenberg a dezvăluit că Force India reprezintă unica soluţie pentru a concura în Formula 1 anul viitor, întrucât celelalte echipe vor piloţi care să aducă bani.

Nico Hulkenberg rămâne încrezător în posibilitatea de a reveni în Formula 1 în sezonul 2012, însă germanul a admis că şansele sale sunt în prezent foarte limitate.

Germanul speră să promoveze la Force India ca pilot titular, în condiţiile în care celelalte echipe de top au deja liniile de piloţi clarificate, în timp ce team-urile mai mici caută piloţi care să aducă bani prin intermediul sponsorilor.

"Nu sunt sigur (n.r - ce voi face în 2012). Sper să pot concura pentru Force India, dar echipa nu va lua o decizie până în decembrie. Toate echipele de la Renault în jos vor să vadă bani (n.r - din partea piloţilor)", a declarat el.

Hulkenberg a debutat în Formula 1 în sezonul 2010 la Williams şi a obţinut performanţe bune, printre care şi primul pole position al echipei după o pauză de cinci ani. Cu toate acestea, britanicii au renunţat la serviciile sale după ultima cursă a sezonului pentru a-l aduce pe Pastor Maldonado, iar Force India a fost singura echipă care i-a întins o mână de ajutor, nominalizându-l ca pilot de rezervă.

Şansele sale de a fi promovat ca titular în 2012 depind în mare măsură de potenţiala plecare a conaţionalului său Adrian Sutil la Williams.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru