Force India speră să obţină podiumuri la Spa şi Monza

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.07.2010
Force India este mulţumită de clasarea regulată în puncte şi vizează cel puţin un podium în Belgia şi Italia.

Force India traversează cel mai bun sezon din scurta sa istorie, după ce a câştigat 43 de puncte şi s-a evidenţiat ca echipa care face legătura între plutonul fruntaş şi echipele mici.

Echipa cu sediul la Silverstone a cucerit puncte în fiecare dintre ultimele cinci Mari Premii, iar patronul Vijay Mallya anticipează că Force India va lupta pentru un loc pe podium în Belgia şi Italia.

De altfel, Force India a cucerit primele puncte în Formula 1 pe circuitul de la Spa-Francorchamps, acolo unde Giancarlo Fisichella a terminat pe locul 2 după ce a plecat din pole position.

"Am spus că obiectivul pentru 2010 este clasarea regulată în puncte şi cred că ne-am îndeplinit acest obiectiv. Spa şi Monza sunt circuite care se vor potrivi mai bine monopostului şi, dacă putem obţine un podium, acesta va reprezenta cireaşa de pe tort. Dacă nu, cel puţin demonstram că obţinem puncte. Până acum am câştigat 43, iar această echipă nu a mai mers atât de bine de ceva timp", a declarat miliardarul indian.

Pentru Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend, Force India pregăteşte un update minor cu ajutorul căreia spera să termine în puncte cu ambii piloţi.

"Avem un mic update, mai mult sau mai puţin ce am avut şi la Valencia şi speram să câştigăm puncte bune cu ambele maşini.

Cu siguranţă această maşină este mai bună decât tot ce am avut la Silverstone de mulţi ani", a mai precizat Mallya.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru