Force India susţine că di Resta şi Hulkenberg au contracte pentru 2013

de Daniel Popescu
Joi, 20.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India susţine că Paul di Resta şi Nico Hulkenberg au contracte pentru sezonul viitor, motiv pentru care niciunul dintre ei nu poate pleca la o altă echipă.

Paul di Resta şi Nico Hulkenberg sunt doi dintre piloţii creditaţi cu şanse să schimbe echipa în sezonul 2013, datorită prestaţiilor convingătoare din acest sezon.

di Resta este văzut drept un potenţial înlocuitor pentru Lewis Hamilton la McLaren, în timp ce Hulkenberg este considerat unul dintre cei mai pregătiţi piloţi pentru a-i lua locul lui Felipe Massa la Ferrari.

Anterior, Bob Fernley, şeful adjunct al echipei, a afirmat că oricare dintre cei doi ar putea părăsi Force India în cazul în care va primi o ofertă concretă de la o echipă din topul primelor patru, însă patronul Vijay Mallya susţine că ambii piloţi vor rămâne la echipa datorită faptului că amândoi au deja contract pentru sezonul următor. "Hulkenberg şi di Resta au contracte pentru anul viitor şi vor fi cu noi", a declarat indianul pentru Auto Bild.

Urmareste Automarket
Declaraţiile sale contrazic însă speculaţiile anterioare lansate tot de Mallya potrivit cărora pilotul de rezervă Jules Bianchi are şanse să devină pilot titular în sezonul 2013.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Si acela tot fara salariu ?

    Mi se pare foarte obraznica atitudinea sa ai cel mai luxos iaht la Monaco si multe alte fite (ma refer la indianul Vijay Mallya), iar pe de alte parte staff-ul echipei sa nu primeasca salarii cu lunile.
    Rusine, daca mai stie ce inseamna asta
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru