Force India: "Sutil, printre cei mai buni piloţi din F1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.01.2011
Force India a sugerat că îl va păstra pe Adrian Sutil la echipă şi în 2011, considerându-l pe german unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1.

Cu excepţia celor de la Hispania Racing, Force India este singura echipă care nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul 2011 al Formulei 1, însă presa internaţională a relatat că Adrian Sutil va rămâne la Silverstone.

Otmar Szafnauer, CEO-ul de origine romană al echipei, a refuzat să confirme informaţia, însă susţine că Sutil se număra printre cei mai valoroşi piloţi din competiţie.

"Uneori este prea sincer. În termeni de pilotaj, este imediat sub Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel şi Robert Kubica în categoria piloţilor de top din Formula 1", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

De aceeaşi părere este şi patronul Vijay Mallya, care a admis că germanul a avut o contribuitie importantă la îmbunătăţirea performanţelor echipei în ultimii doi ani. "A crescut alături de echipă şi a contribuit la îmbunatăţirile noastre. De asemenea, se dezvoltă pe plan personal şi mă aştept ca acest trend să continue", a explicat omul de afaceri indian.

Se anticipează că noul coechipier al lui Sutil la Force India va fi Paul di Resta, care anul trecut a fost pilotul de teste şi de rezervă al echipei.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • @Sutil
    "Uneori este prea sincer" - are dreptate, uneori il ia gura pe denainte, fara sa ganseasca. Se intampla ca dupa o cursa unde Liuzzi a abandonat sa zica despre el ceva de genul "...El a fost pe nicaieri tot anul"
    Cat priveste valoarea, inca nu cred ca a avut ocazia sa o demonstreze alaturi de un coechipier de valoare. Cineava a enuntat ipoteza ca performantele sale bune din curse, cu multe depasiri etc... se datoreaza performantelor nu prea stralucite din calificari.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru