Force India testează noul ecran cu LED-uri care indică poziţia pilotului în timpul cursei

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India evaluează în Abu Dhabi ecranul cu LED-uri cunoscut sub numele de Info Wing care indică poziţia pilotului pe circuit şi tipul de pneuri pe care le foloseşte.

Force India testează miercuri în premieră pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi un ecran cu LED-uri dezvoltat de Anthony Hamilton, tatăl lui Lewis Hamilton, pentru a veni în sprijinul fanilor prezenţi în tribune.

Ecranul este cunoscut sub numele oficial de Info Wing şi arată informaţii precum poziţia pilotului pe circuit, tipul de pneuri pe care le foloseşte, pilotul care a stabilit cel mai bun timp şi alte informaţii utile.

Ecranul este montat pe monopost deasupra prizei de aer şi arată informaţiile pe partea stângă şi dreapta a monoposturilor, pentru a fi văzut cu uşurinţă din tribune.

Testul a fost efectuat de Richard Goddard, un australian care concurează în Formula 3 Europa. Sistemul beneficiază de versiuni de test şi pentru alte competiţii precum Campionatul German de Turism, IndyCar, Nascar sau karting.

Via Force India

Comentarii (5)

  • nu sint sanatosi , arata ca dreacu , chestia asta cu informatiile trebuiau facute pe marginea circuitului , niste ecrane mari etc , se intoarce sena in mormint cind vede ce a ajuns f1 in ziua de azi , fakkkkk
    14 2
  • @ss76 exact. Arata urat display-ul ala plus ca e slab tehnologizat. Si semafoarele de la start sunt mai estetice. In plus nu afecteaza monopostul dpdv al aerodinamicii?
    7 1
  • C Long
    Se duce pe rapa Formula 1...
    5 1
  • acel dispaly o sa aibe un rol eficace pentru cine stie sa se joace cu aerodinamica.
    4 0
  • Inutile. În F1 există locuri în tribună cu TV și altele fără TV. Cei care aleg fără TV e treaba lor să afle poziția pilotului. Dacă nu le convine, să-și ia loc la tribună cu televizor.
    A, că televizoarele alea sunt de căcat și abia înțelegi ceva pe ele... păi atunci să le schimbe naibii, nu să pună rahatul ăla de display pe care nu se înțelege nimic. Dacă nu vezi pe un ditamai televizorul, mi-e greu c-o să vezi pe acel display cât un iPhone. Ar trebui ca toate cursele să fie nocturne ca să se vadă perfect. Plus că e foarte foarte mic, iar la 300 de km/h nu se mai vede nimic. Ăia care au venit cu propunerea asta au și gândit înainte? Oare cine s-a gândit... tac-su lui Hamilton. Acum știu cu cine seamănă Lewis atât de deștept.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru