Force India testează un olandez şi un portughez la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.11.2010
Force India a anunţat că îi va evalua pe Yelmer Buurman şi Antonio Felix da Costa în cadrul sesiunii de teste de la Abu Dhabi de săptămâna viitoare.

Force India a confirmat marţi seara linia de piloţi pe care va miza în sesiunea de teste dedicată tinerelor talente pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, la scurt timp după încheierea actualului sezon competiţional.

Astfel, piloţii aleşi de echipa patronată de Vijay Mallya sunt olandezul Yelmer Buurman şi portughezul Antonio Felix da Costa, pentru amândoi fiind vorba despre o experienţă în premieră la volanul unui monopost de Formula 1.

"Suntem încântaţi să le oferim lui Yelmer si Antonio oportunitatea de a testa un monopost de Formula 1, despre care amândoi consideră că va reprezenta o expunere briliantă şi experienţă în acest stadiu timpuriu al carierei lor. Paul di Resta (n.r - pilotul de teste al echipei) va stabili timpii de referinţă pentru că ei să-şi poată evalua performanta proprie şi să vadă cum să muncească cu o echipă de top", a declarat Otmar Szafnauer, CEO-ul de origine romană al echipei Force India.

Buurman are 23 de ani şi a concurat în acest sezon în Superleague Formula, în timp ce da Costa a oparticipat la numai 19 ani în sezonul 2010 al F3 Euro Series.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru